«ΣΤΟΧΟΣ Η ΝΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»

0
302

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών επικράτησε, άνετα, της Ολλανδίας, με σκορ 14-9, στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά “Π. Καπαγέρωφ” και διπλασίασε τις νίκες της στον Β’ Όμιλο του Europa Cup, αυξάνοντας τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, αναφέρθηκε στη νίκη της Εθνικής, καθώς και στους στόχους της: «Είμασταν το φαβορί και το επιβεβαιώσαμε από το ξεκίνημα του αγώνα. Βέβαια, στο δεύτερο μέρος η Ολλανδία αντέδρασε, ενώ εμείς χαλαρώσαμε λίγο, όμως νικήσαμε και αυτό θέλαμε. Συνεχίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια, όπου θέλουμε να πάρουμε μία εκ των δύο πρώτων θέσεων και θεωρώ ότι βρικσόμαστε κοντά σε αυτόν τον στόχο. Βασικός μας στόχος είναι το Παγκόσμιο και το Europa Cup μας δίνει την ευκαιρία να μαζευόμαστε κάθε μήνα για να αγωνιζόμαστε. Θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στην τελική φάση του World League και να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε. Η Εθνική ομάδα δεν είναι μόνο 13 παιδιά. Ήδη έκανα μία μεγάλη κλήση και θα προσπαθήσω να τους δω και στα επόμενα παιχνίδια. Έχουν ενσωματωθεί τα τελευταία 2 χρόνια, ήδη, πέντε παιδιά και ανήκουμε στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Οι καλύτεροι παίκτες είναι αυτοί που θα παίξουν στην Εθνική ομάδα».

Ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, Αλέξανδρος Γούνας, εστίασε στη σημασία της νίκης σε κάθε αγώνα: «Σημασία δεν έχει το αν θα βγώ πολυτιμότερος εγώ, αλλά να νικάει η ομάδα. Είχαμε καλή απόδοση στην αρχή του παιχνιδιού, όμως κάναμε μία κοιλιά κατά τη διάρκεια. Στόχος μας είναι να νικάμε σε κάθε αγώνα και να παίζουμε καλά. Σίγουρα θέλουμε να φτάσουμε στα τελικά του World League και να διεκδικήσουμε εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».