ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ-ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

1
134

Ακόμα μία πρόκριση σημείωσε η ομάδα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας, καθώς την Τρίτη (16/7) η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Εβελίνα Παπάζογλου πήραν το εισιτηρίο για τον τελικό στο ελεύθερο πρόγραμμα στο Ντουέτο.

Οι δύο Ελληνίδες αθλήτριες μάζεψαν 87.8667 βαθμούς και βρέθηκαν στην 8η θέση του προκριματικού, κερδίζοντας τη συμμετοχή τους στον τελικό του αγωνίσματος. Ως πρώτη προκρίθηκε η Ρωσία με την Σβετλάνα Κολεσνιτσένκο και τη Σβετλάνα Ρομασίνα με 96.6667 βαθμούς, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε η Κίνα (2η) με την Χέτσεν Χουάνγκ και την Γούνιαν Σουν με 94.5333 βαθμούς και η Ουκρανία με την Μάρτα Φιέντινα και την Αναστασία Σάβτσουκ με 93.1333 βαθμούς.

Μπορείτε να δείτε την κατάταξη ΕΔΩ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΙΤΕΣ ΟΠΩΣ Η ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ.Ετσι μας ενημέρωσε ο σπικερ της ΕΡΤ sport για το συγκεκριμένο αθλημα λίγο μετά την εμφάνιση του ομαδικού της Ελλαδας Ας μας ενημέρωνε όμως και ότι η κ Θηβαίου εκτός από μέλος της τεχνικής επιτροπης της παγκόσμιας ομοσπονδίας και της πανευρωπαϊκής είναι η υπεύθυνη των κριτων αυτού του παγκοσμιου πρωταθληματος και η κ Κούγια κριτής ενώ υπάρχουν χώρες που δεν έχουν κριτη σε αυτό το παγκόσμιο όπως πχ η Αγγλια Αυστρια κ.α.Αρα η Ελλάδα είναι TOP από δημόσιες σχέσεις σε αυτό το παγκοσμιο.Ο καθένας λοιπόν ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα βλέποντας τον σκληρό αγώνα και τις θυσιες των αθλητριών που αξιολογούνται με αυτά τα κριτηρια.

Comments are closed.