ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ Ο ΜΠΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

2
383

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Μπενόπουλο, ανακοίνωσε ο Ιωνικός. Έπειτα από 11 χρόνια στον Ολυμπιακό, ο έμπειρος προπονητής θα αναλάβει την γυναικεία ομάδα του συλλόγου της Νίκαιας, ενώ θα έχει άμεση συνεργασία με την ανδρική ομάδα και τα τμήματα υποδομής

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιωνικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Μπενόπουλο Γιάννη για το τμήμα της Υδατοσφαίρισης! 
Ο έμπειρος τεχνικός διατέλεσε, τα τελευταία 11 χρόνια, προπονητής στις ακαδημίες Υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού αποτελώντας έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους για την ανάπτυξη του γυναικείου τμήματος του Ερυθρόλευκου συλλόγου. 
Κατά το παρελθόν έχει διατελέσει παίκτης της ομάδας μας, ενώ μάλιστα εκείνη την περίοδο έκανε και τα πρώτα του προπονητικά βήματα στον Ιωνικό. 
Ο κ. Μπενόπουλος θα αναλάβει την Γυναικεία ομάδα του Ιωνικού ενώ θα έχει υπό τον έλεγχό του τα κορίτσια όλων των ηλικιών της ακαδημίας μας. Μάλιστα σε συνεργασία με τον Αρσένη Μαρούλη που θα καθοδηγήσει το Αντρικό τμήμα στην Α2 και θα έχει την συνολική εποπτεία των ακαδημιών, οι δύο έμπειροι προπονητές θα δώσουν στον σύλλογο την ώθηση για την περαιτέρω ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής που είναι άλλωστε και ο ξεκάθαρος στόχος. Γιάννη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού!”.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. … τιμή τους στην Νίκαια… Να και ένας πραγματικός προπονητής… Όχι ο κολλητός του γιου του γκεγκα..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here