ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ Η ΣΩΤΗΡΕΛΗ

0
193

Την διεθνή τερματοφύλακα, Ελένη Σωτηρέλη, ενέταξε στο δυναμικό της η γυναικεία ομάδα του Εθνικού Πειραιώς, που συνεχίζει να ενισχύεται ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση:

Το γυναικείο τμήμα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της διεθνούς αθλήτριας, Ελένης Σωτηρέλη, η οποία θα φορά το σκουφάκι του «Αυτοκράτορα» για την αγωνιστική περίοδο το 2018-2019.

Η Ελένη Σωτηρέλη έχει γεννηθεί στις 14/4/1998 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Η νεαρή αθλήτρια έκανε τα πρώτα της βήματα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια έπαιξε στον ΑΝΟ Γλυφάδας. Το μεγάλο βήμα στην αθλητική της καριέρα έγινε όταν για δύο διαδοχικές σεζόν αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορίας της Ιταλίας (SERIE A1), την πρώτη χρονιά με το σκουφάκι της Κοζέντσα και τη δεύτερη με τη Μεσίνα.

Παράλληλα, η νέα αθλήτρια του Εθνικού Πειραιώς έχει αποτελέσει μέλος των μικρών εθνικών ομάδων με κορυφαίες στιγμές το χάλκινο μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Νεανίδων του Μπακού το 2015 και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων γυναικών στη Χάγη τον Σεπτέμβριο του 2016.

Το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς και ο υπεύθυνος αυτού, Δημήτρης Κολοβός, καλωσορίζουν την Ελένη Σωτηρέλη στην οικογένεια του «Αυτοκράτορα» και της εύχονται κάθε επιτυχία ομαδικό και ατομικό επίπεδο!

Σημειώνεται ότι η Ελένη Σωτηρέλη έχει ήδη ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας και έχει τεθεί στη διάθεση του Κώστα Βαμβακάρη.

Η Ελένη Σωτηρέλη μίλησε για τον αγωνιστικό της «επαναπατρισμό» τα εξής: 

«Ευχαριστώ πολύ τον Εθνικό Πειραιώς για την ένταξη μου στο ρόστερ της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά και να εκπληρωθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί από τον σύλλογο».