ΣΤΗ 13η ΘΕΣΗ Ο ΜΟΛΒΑΛΗΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ

0
90

Έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, αλλά για ελάχιστο δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στον τελικό των 10μ. πλατφόρμας ο Νίκος Μόλβαλης, χθες στην τελευταία ημέρα τελευταία ημέρα των αγωνισμάτων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Γλασκώβη.

Ο 18χρονος πρωταθλητής, με την πολύ ενθαρρυντική του πρώτη εμφάνιση σε Ευρωπαϊκό Ανδρών, βαθμολογήθηκε συνολικά για τις βουτιές του με 351,70 και έμεινε εκτός του απογευματινού τελικού για μια θέση, καθώς εκεί προκρίνονταν οι 12 πρώτοι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Φυρίγος, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, μετά και το φινάλε των Καταδύσεων στο Ευρωπαϊκό: «Θέλω να τονίσω την αξιοπρεπή εμφάνιση και των δύο αυτών ταλαντούχων αθλητών μας (σ.σ.: Θάνος Τσιρίκος, Νίκος Μόλβαλης) στην παρθενική τους εμφάνιση σε επίπεδο Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ανδρών, μιας και μιλάμε για πολύ νεαρούς καταδύτες, ο Μόλβαλης 18 και ο Τσιρίκος μόλις 16 ετών. Αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον σε αυτό το θεαματικό άθλημα που έχει και την παρακαταθήκη του χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου από τους Μπίμη και Συρανίδη. Αρκεί να το προσέξουμε λίγο περισσότερο και -το βασικότερο- να αποκτήσουμε το δικό μας «σπίτι των καταδύσεων». Και μιλάω για τον Άγ. Κοσμά, που θα μας βοηθήσει απίστευτα πολύ, ώστε να καταφέρουμε στο μέλλον να φέρουμε μεγάλες διακρίσεις και μετάλλια. Όρεξη και μεράκι, πάθος και αγάπη υπάρχουν. Είναι αστείρευτα. Απλή στήριξη και βοήθεια και λίγο ενδιαφέρον θέλουμε από τους αρμόδιους φορείς, ώστε να δούμε και πάλι τη σημαία στον ψηλότερο ιστό, γεμίζοντας περηφάνια τους ταλαιπωρημένους Έλληνες».