ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ!

0
601

Είναι γεγονός! Η Εθνική ομάδα των Νέων Ανδρών κατέκτησε και πάλι την κορυφή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 2019 στο Κουβέιτ, επαναλαμβάνοντας τον άθλο του 2017!

Οι Έλληνες διεθνείς υπέταξαν και τη Σερβία στον μεγάλο τελικό, παίρνοντας τη νίκη με 6-4 και ανέβηκαν ξανά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Σε ένα κλειστό παιχνίδι, όπου οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε πολύ καλά και προηγήθηκε με 2-0, ενώ στο ημίχρονο έκανε το 3-0, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα. Η Σερβία μπήκε και πάλι στη διεκδίκηση του αγώνα στην επανάληψη, μειώνοντας σε 5-4 στα μέσα της 4ης περιόδου, όμως η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη – «χρυσάφι», με το τελικό σκορ να λήγει 6-4!

Η Εθνική μας ομάδα επιστρέφει αύριο (21/12) το πρωί (09.10, πτήση 1845 Turkish, από Κωνσταντινούπολη) στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

ΣΕΡΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 4-6

Οκτάλεπτα: 0-2, 1-1, 0-0, 3-3.

ΣΕΡΒΙΑ (Ούρος Στεβάνοβιτς): Γκαβρίλοβιτς, Μπάνκοβιτς 1, Μπάρατς, Νέσιτς, Στανόγεβιτς 1, Μίτροβιτς Π., Βούτσινιτς, Τσβέτκοβιτς 1, Μαρτίνοβιτς, Σουλτς, Πιέβανσιτς, Ράντοβιτς 1, Μίσοβιτς.

ΕΛΛΑΔΑ (Νίκος Καραμάνης): Μητράκης, Καλογερόπουλος, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 2, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου, Κάκαρης 1, Ρομπόπουλος, Παπαγεωργίου, Δίπλαρος, Χαλυβόπουλος Αρ., Γωνιωτάκης, Δαλμάρας.