ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΜΠΑΡΤΟΛΟ ΚΟΝΣΟΛΟ

0
209

Ο Μπάρτολο Κόνσολο θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της Ευρώπης στον χώρο της πισίνας. Ο Ιταλός παράγοντας, πρώην πρόεδρος της ευρωπαΐκής ομοσπονδίας (διακρίνεται στην φωτογραφία δεξιά με τον Έλληνα δημοσιογράφο Νίκο Χαραλαμπόπουλο, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Βόλο τον προηγούμενο Σεπτέμβρη), έπαιξε καθοριστικό ρόλο τις τελευταίες δεκαετίες στον χώρο. Η τύχη και η ζωή τον έφερε να θεωρεί την Ελλάδα σαν μια δεύτερη πατρίδα του. Είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με την κυρία Γωγώ Φυρίγου, πρώην πρωταθλήτρια των καταδύσεων στην χώρα μας και μετέπειτα παράγοντας της ευρωπαΐκής και παγκόσμιας ομοσπονδίας για το συγκεκριμένο άθλημα.

Ο Μπάρτολο Κόνσολο ζει πολλές ημέρες του χρόνου στην Ελλάδα. Τους τελευταίους μήνες την οικογένειά του συμπλήρωσε ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Εν καιρώ πανδημίας η οικογένεια βρίσκεται στο Πόρτο Ράφτη και ζει την καραντίνα της πανδημίας προσπαθώντας να βρεθεί πιο κοντά και να απολαύσει στιγμές με το νέο μέλος.

Η σκέψη της Γωγώς βρίσκεται φυσικά στην επόμενη μέρα του αθλήματος, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Να σημειωθεί ότι ο Μπάρτολο παραμένει ενεργός στο χώρο και μάλιστα παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, στηρίζοντας με κάθε τρόπο πρωτοβουλίες που έχουν σχέση με τις αναπτυξιακές ηλικίες.