ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΞΕΝΑΚΗΣ

0
219

Με το σκουφάκι της ΑΕΚ θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο περιφερειακός, Αντώνης Ξενάκης, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι «κιτρινόμαυροι».

Δείτε την ανακοίνωση:

«Η ομάδα της ΑΕΚ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον αθλητή ΑΝΤΩΝΗ ΞΕΝΑΚΗ για την αγωνιστική περίοδο της Β’ Εθνικής, 2018/2019.

Ο Αντώνης Ξενάκης αγωνίστηκε με επιτυχία στον Α.Ο. Παλαίου Φαλήρου από το ξεκίνημα της σταδιοδρομίας του στη θέση του περιφερειακού. Έχει σημαντικές διακρίσεις με τις Εθνικές ομάδες Εφήβων και Νέων Ανδρών σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, με κορυφαίες στιγμές την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Κροατία το 2009 και την 3η θεση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βόλου το 2011.

Οι επικεφαλής του τμήματος υδατοσφαίρισης και οι προπονητές της ΑΕΚ εύχονται υγεία, επιτυχίες και καλωσορίζουν τον Αντώνη στην ομάδα εκφράζοντας τη βεβαιότητα τους ότι θα συμβάλλει σημαντικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Αντώνης Ξενάκης δήλωσε : « Ήθελα πολύ να παίξω στην ΑΕΚ και να συμμετέχω και εγώ στην προσπάθεια κατάκτησης όλων των στόχων της μαζί με πολύ αξιόλογους συμπαίκτες. Είμαι σίγουρος ότι και φέτος η ομάδα θα τα καταφέρει να βγει πρωταθλήτρια και να ανέβει στην Α2 και στην Α1 κατηγορία όπου και θα πρωταγωνιστήσει».