ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ: «ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ»

0
212

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ο Σπύρος Γιαννιώτης δε βρέθηκε στο βατήρα ενός πανελληνίου πρωταθλήματος, αλλά ήταν εκεί ως θεατής και ως ο άνθρωπος που έχει αναλάβει να προωθήσει το άθλημα μέσω της Ομοσπονδίας. Μιλώντας στην pisina.net δήλωσε χαρούμενος για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου από τον Ολυμπιακό, ενώ επεσήμανε τις επιδόσεις που ξεχώρισε και την προσπάθεια της Κέλλης Αραούζου για ένα μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Για το 58ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού: «Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν συνεχίζοντας την παράδοση, γιατί περί παράδοσης πρόκειται πλέον. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Τους καμαρώνω και τους χαίρομαι».

Για το επίπεδο των αγώνων: «Σίγουρα κάποια νέα παιδιά δείχνουν να ανεβαίνουν πολύ. Ο συναγωνισμός σε ορισμένα αγωνίσματα έχει ανέβει πάρα πολύ. Αυτό είναι πολύ θετικό. Τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο παγκόσμιο πάνε πολύ καλά, παρά την κούρασή τους και πιστεύω πως θα έχουμε πολύ καλές διακρίσεις. Τους εύχομαι καλή επιτυχία».

Για τις επιδόσεις που ξεχώρισε: «Ο Δημητριάδης πήγε πολύ καλά στο 200άρι, η Δράκου και ο Χρήστου πήγαν εξαιρετικά, αλλά όλα τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν κάτι μεγάλο. Είναι μεταολυμπιακή χρονιά, οπότε οι αθλητές πρέπει να το εκμεταλλευτούν στο έπακρο».

Για την Κέλλυ Αραούζου: «Το μετάλλιο είναι πάντα πολύ δύσκολο. Όταν όμως βάζεις στόχους και τους κυνηγάς και κάνεις την προπόνηση που πρέπει μπορείς να το πετύχεις. Είναι μεταολυμπιακή χρονιά και το 2013 που ήταν ίδια χρονιά ήταν 4η. Πιστεύω πως μπορεί να το διεκδικήσει το μετάλλιο. Έχει πλέον την ολυμπιακή εμπειρία και θεωρώ πως αυτό θα τη βοηθήσει μαζί με την πολύ καλή προπόνηση που έχει κάνει».