ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

0
380

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις ανάμεσα στα σωματεία που χρησιμοποιούν το ΟΑΚΑ και την διοίκηση του αθλητικού κέντρου.

Δημιουργήθηκε πολύς θόρυβος τις τελευταίες εβδομάδες όταν η διοίκηση ζήτησε από τα σωματεία που νοικιάζουν τον χώρο να πληρώσουν το 60% του ενοικίου για τους μήνες στους οποίους τα κολυμβητήρια ήταν κλειστά. Χωρίς παιδιά, χωρίς εισπράξεις, χωρίς έσοδα, τα συγκεκριμένα σωματεία αδυνατούν να πληρώσουν και ζητούν λύσεις.

Ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ κύριος Κωνσταντίνος Χαλιορής, προσπαθεί να δώσει λύση στο θέμα, κάτι το οποίο αντιλαμβάνονται πλήρως οι εκπρόσωποι των σωματείων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι καταβάλλεται προσπάθεια εκ μέρους των συλλόγων να διατυπώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες τους και στη συνέχεια να προσπαθήσουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην επικοινωνία τους με την διοίκηση του αθλητικού κέντρου.

Ο διευθυντής έχει κάνει σαφές στο περιβάλλον του αλλά και στους εκπροσώπους των συλλόγων ότι εάν τα σωματεία δεν μπορέσουν να ανταποκριθούν το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό όχι μόνο για τα ίδια αλλά και για το ΟΑΚΑ. Πρέπει να λειτουργούν σωστά οι σύλλογοι για να μπορέσει να μείνει όρθιο και το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο της χώρας.

Pisina.net