ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

2
528

Στο επόμενο ΔΣ του Παναθηναϊκού, αναμένεται να παρθεί η απόφαση για την κατηγορία που θα αγωνιστεί η ομάδα ανδρών την επόμενη χρονιά.

Τα πράγματα βέβαια κάθε μέρα που περνάει δυσχεραίνουν όλο και περισσότερο, αφού οι παίκτες που ανήκαν στον Παναθηναϊκό, κάθε μέρα ανακοινώνονται από άλλες ομάδες (Πανταζόπουλος Εθνικό, Γκαράνης στο Φάληρο).

Οι ακαδημίες που βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο, ασχολούνται με τα πρωταθλήματα αυτής και της ερχόμενης εβδομάδας σε έφηβους και παίδες, όπου θα παλέψουν ακόμη και για την κατάκτηση του τίτλου.

Το ερώτημα όμως που προκύπτει είναι αν αυτά τα παιδιά που θα μείνουν στην ομάδα θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν σε οποιαδήποτε από τις δύο κατηγορίες αποφασισθεί να πάρει μέρος ο Παναθηναϊκός.

Οι κινήσεις προκειμένου να σωθεί ο ιστορικός σύλλογος, πρέπει να είναι άμεσες αφού η απώλεια παικτών ενδεχομένως να συνεχιστεί σε όλες τις ηλικίες και όχι μόνο στους άνδρες.

2 ΣΧΟΛΙΑ

    • ποτε οι δοιηκησεις του αο εδωσαν σημασια στο τμημα για να το δωσουν και τωρα μια ζωη το μαυρο προβατο ριχνουν το βαρος εκει που πιστευουν οτι μπορουν να χτυπησουν το γαυρο λες και ο γαυρος ειναι ο μοναδικος μας αντιπαλος

Comments are closed.