ΣΒΕΤΛΑΝΑ ΡΟΜΑΣΙΝΑ: ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

0
51

Η Σβετλάνα Ρομάσιμα είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει ο χώρος της καλλιτεχνικής κολύμβησης παγκοσμίως. Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια αποτελεί το παράδειγμα προς μίμηση σαν αθλήτρια, προσωπικότητα, γυναίκα και μητέρα.

Η Σβετλάνα, σε ηλικία 31 ετών σήμερα, έχει καταφέρει τα πάντα στη ζωή της. Διατηρεί ένα μοναδικό ρεκόρ νικών σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις του πλανήτη, δηλαδή σε Ολυμπιακούς αγώνες, ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα έχει κατακτήσει 5 χρυσά στην Ολυμπιάδα, 21 χρυσά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και 10 χρυσά στο ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, συνολικά 36!!! Δεν έχει κατακτήσει ποτέ αργυρό ή χάλκινο μετάλλιο. Της λείπουν από τη συλλογή της, αλλά είναι σίγουρο ότι δεν την στεναχωρεί. Μόνο χρυσάφι υπάρχει στην συλλογή της.

Το εντυπωσιακό με την εν λόγω πρωταθλήτρια είναι το γεγονός ότι παραμένει στην κορυφή του κόσμου αν και κλήθηκε να ανταποκριθεί σαν γυναίκα και μητέρα. Αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς στο Ρίο της Βραζιλίας, απέκτησε ένα κοριτσάκι (φωτογραφία), μια ακόμη πλατινένια επιτυχία, το οποίο σήμερα είναι τριών ετών. Βρίσκει πάντα το χρόνο να είναι μαζί του, δίπλα στην οικογένειά της και πάντα πρωτοπόρος στο άθλημα που υπηρετεί.

Η Σβετλάνα αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και το 2021, με στόχο να διατηρήσει την χρυσή παράδοση που έχει δημιουργήσει.

Pisina.net