ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ Ο ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

0
139

Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης διατήρησε τα σκήπτρα στην ηλικιακή κατηγορία των Νεανίδων στην Καλλιτεχνική (Συγχρονισμένη) Κολύμβηση, καθώς αναδείχθηκε πρωταθλητής και πολυνίκης στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (6/5) στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Εκτός από το χρυσό στο Σόλο και τα δύο ασημένια, σε Σόλο και Κόμπο, που κατέκτησαν το Σάββατο, τα Σκαθάρια του ΑΝΟΜ πήραν ακόμα δύο χρυσά μετάλλια την Κυριακή, στο Ομαδικό και στο Ντουέτο (με τις Άννα Μαρία Ταξοπούλου και Γεωργία Βασιλοπούλου), αλλά και το ασημένιο στο Ντουέτο (με τις Ηλιάνα Καμπόύτση – Αικατερίνη Μανάρα με αναπληρωματική την Πηνελόπη Καραμέσιου). Ο ΑΝΟΜ πρώτευσε στη Γενική βαθμολογία με 104 βαθμούς και μεγάλη διαφορά από τον 2ο ΝΟΒΑ (83) και τον 3ο ΝΟ Χανίων (78).

Το ασημένιο μετάλλιο στο Ομαδικό πήρε ο ΝΟΒΑ και το χάλκινο ο ΝΟ Χανίων, ενώ το χάλκινο στο Ντουέτο κατέκτησαν οι Νεφέλη Αικατερίνη Γκαγιάννη – Βασιλική Κοφίδη (αναπληρωματική Χρυσούλα Ιωάννου) του ΝΟΒΑ. Έγινε και Μικτό Ντουέτο με τη συμμετοχή τριών ζευγαριών και πρώτευσαν οι Βασίλης Γκορτσιλάς – Αλεξάνδρα Κατσικά του ΓΑΣ Κ. Βόσπορος.

Τα αποτελέσματα με τις τρεις πρώτες στους δύο τελικούς της Κυριακής:

ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

1. ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Γεωργία Βασιλοπούλου, Ειρήνη Γιαννούλου Βαλμά, Πηνελόπη Καραμέσιου, Ηλιάνα Καμπούτση, Δανάη Καριώρη, Αλεξάνδρα Κουτρομάνου, Αικατερίνη Μανάρα, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, αναπλ. Δανάη Σακέλη, Θεοδοσία Τζουμάκα) 83,0385 β.

2. ΝΟΒΑ (Νεφέλη Αικατερίνη Γκαγιάννη, Ελένη Δεληγιάννη, Αναστασία Δοδοντζίδη, Χρυσούλα Ιωάννου, Αναστασία Κουτσελίνη, Βασιλική Κοφίδη, Παρασκευή Τσέντζου, Ελένη Φραγκάκη, αναπλ. Κυριακή Καραγιάννη, Γεωργία Μαντζαφλέρη) 80,2830 β.

3. ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Βιολέτα Ζουζούνη, Όλγα Κουργιαντάκη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Αθηνά Μαρία Μαρκουλάκη, Στυλιανή Μαυρομμάτη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Στυλιανή Τζιτζικαλάκη, αναπλ. Αθηνά Αλατζά, Ηλέκτρα Παπαδοκωνσταντάκη) 79,2344 β.

ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

1. Άννα Μαρία Ταξοπούλου – Γεωργία Βασιλοπούλου (ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ) 84,4317 β.

2. Ηλιάνα Καμπόύτση – Αικατερίνη Μανάρα, αναπλ. Πηνελόπη Καραμέσιου (ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ) 81,2295 β.

3. Νεφέλη Αικατερίνη Γκαγιάννη – Βασιλική Κοφίδη, αναπλ. Χρυσούλα Ιωάννου (ΝΟΒΑ) 81,0715 β.