«ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ»

0
310

Στα πολλά γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, στάθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, ενώ η αρχηγός των ερυθρολεύκων Φιλιώ Μανωλιουδάκη αναφέρθηκε στην πικρία που τους άφησε ο χαμένος τελικός.

“Το να παίζεις κάθε χρόνο σε ενα Final4 σαφώς και αποτελεί ένα δείγμα επιτυχίας γιατί δείχνει μια σταθερότητα σε ένα υψηλό επίπεδο και από την αρχή της χρονιάς είχαμε πει όλοι οι προπονητές που λαμβάνουμε μέρος στα κύπελλα Ευρώπης ότι φέτος είναι μακράν η πιο δύσκολη χρονιά από όλες τις προηγούμενες καθώς όλες οι ομάδες είναι πάρα πολύ δυνατές και ανταγωνιστικές, χαρακτηριστικό παράδειγμα, ότι εμείς αποκλειστήκαμε από την πρωταθλήτρια Ευρώπης στην τελευταία φάση του παιχνιδιού στον Πειραιά, ενώ η Ντουναϊσβάρος που μας κέρδισε σήμερα αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Κατάνια. Ο σημερινός τελικός θα μπορούσε άνετα να είναι ο τελικός της Ευρωλίγκας. Όσο αφορά το σημερινό παιχνίδι, θεωρώ ότι για ακόμα μια φορά προδοθήκαμε από την άμυνα μας, τα 13 τέρματα που δεχτήκαμε είναι πάρα πολλά είναι έξω από το παιχνίδι μας. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ευνοούσε την αντίπαλο μας, με πολλά γκολ, πολλές επιθέσεις και πολλά λάθη, κάτι που μας έβγαλε από τον κανονικό ρυθμό παιχνιδιού μας. Όταν κάποια στιγμή βρήκαμε την ισορροπία μας σε άμυνα και επίθεση, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε Από εκεί και πέρα μέσα σε ένα παιχνίδι και οι διαιτητές κάνουν λάθη και οι ομάδες κάνουν λάθη, πρώτα θέλω να κοιτάξω αυτά τις ομάδας μου και μετά να αναφερθώ στους διαιτητές. Εν τέλη όπως πήγε το παιχνίδι η Ντουναισβάρος κέρδισε δίκαια, από τη στιγμή που το σκορ πήγε ψηλά τους ευνοεί αυτό το παιχνίδι σε αντίθεση με εμάς που δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους αγώνες. Σίγουρα τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά φέτος κάτι μας λείπει στην άμυνα και στα κρίσιμα παιχνίδια δεχόμαστε  διψήφιο αριθμό γκολ και αυτό είναι κάτι που μας έχει στοιχίσει φέτος.”

H αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη δήλωσε στο osfp.gr

“Το θετικό από την παρουσία μας εδώ είναι ότι η ομάδα μας δείχνει συνέπεια, αφού τα τελευταία 5 χρόνια έχουμε αγωνιστεί σε 3 F4 της Γιούρολιγκ και σε 2 για το Λεν Τρόφι. Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένες, το παιχνίδι μας έχει αφήσει μια πικρία. Στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού μας κάναμε αρκετά λάθη που μας στοίχησαν γιατί γνωρίζαμε ότι οι αντίπαλοι μας θα ευνοούνταν αρκετά αν ανέβει ψηλά το σκορ. Δυστυχώς όμως φέτος δεν παίζουμε το ίδιο αποτελεσματικά στην άμυνα σε σχέση με το πρόσωπο που δείχναμε τα τελευταία χρόνια, αφού στα κρίσιμα ματς έχουμε παθητικό μέσο όρο πάνω από 10-11 γκολ. Τώρα θα πρέπει να επικεντρωθούμε στους τελικούς και στο πρωτάθλημα το οποίο είναι και ο μεγάλος μας στόχος. Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ και εκ μέρους της ομάδας στον κόσμο του Ολυμπιακού που βρέθηκε εδώ στο Ματαρό κοντά μας από διάφορα μέρη της Ευρώπης, καθώς και στον κόσμο που μας στηρίζει καθημερινά.”