ΠΟΝΤΙΚΕΑΣ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΝΟΒ

0
342

Το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας των ανδρών δεν έχει ολοκληρωθεί και κανείς δεν γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίον θα τελειώσει, παρά το γεγονός ότι είναι σαφέστατη η επιθυμία της κολυμβητικής ομοσπονδίας να γίνουν τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και στην συνέχεια, με την συγκατάθεση των έξι πρώτων ομάδων της βαθμολογίας, να πραγματοποιηθούν και οι αγώνες των πλέι οφ.

Θυμίζουμε ότι δεν θα γίνουν αγώνες play out, καμιά ομάδα δεν θα υποβιβαστεί, το πρωτάθλημα στην νέα αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιηθεί με 14 ομάδες και θα υποβιβαστούν τέσσερις από αυτές.

Οι 14 ομάδες θα είναι οι 12 της εφετινής περιόδου της Α1 κατηγορίας και δύο ομάδες που θα ανέβουν από την Α2.

Όλα αυτά αναμένεται να αποσαφηνιστούν τις προσεχείς ημέρες, μετά την άρση όλων των απαγορευτικών μέτρων που οδήγησαν σε αποχή και καραντίνα τον ελληνικό αθλητισμό κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Παρά το γεγονός ότι ουδείς γνωρίζει την εξέλιξη των πραγμάτων, όλες οι ομάδες από τώρα προσπαθούν να οικοδομήσουν το ρόστερ της νέας περιόδου. Όλοι κινούνται σε μετεγγραφικό επίπεδο και προσπαθούν να βρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Φήμες υπάρχουν πολλές, αρκετές εκ των οποίων είναι σοβαρές.

Μία από αυτές θέλει τον Κυριάκο Ποντικέα να φεύγει από την Βουλιαγμένη και να αναζητά λύση και συνεργασία στο εξωτερικό. Είτε στην Ελβετία, όπου βρίσκεται τους τρεις τελευταίους μήνες συντροφιά με το έτερον ήμισυ της ζωής του, είτε σε κάποιο άλλο μέρος της Ευρώπης.

Ισχύουν αυτές οι φήμες; Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον σπουδαίο αυτόν Έλληνα παίκτη και η άποψή του δεν υιοθετεί τις ανωτέρω πληροφορίες.

Ο Κυριάκος αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα στις 4 Ιουνίου και έχει ως προτεραιότητα να ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα με την ομάδα του, την Βουλιαγμένη. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι προτεραιότητα για τις επιλογές του θα είναι η Βουλιαγμένη. Περιμένει να ακούσει τα πλάνα του Ομίλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο και να αποφασίσει σχετικά. Φυσικά είναι έτοιμος να κουβεντιάσει κάθε πρόταση από το εξωτερικό. Θεωρεί δεδομένη την επιθυμία των Ελβετών να παραμείνει στην Γενεύη όπου βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες και να αγωνιστεί εκεί. Όμως ξεκάθαρα η προτεραιότητά του είναι το ελληνικό πόλο και η Βουλιαγμένη.