ΠΛΑΝΟ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΝΟΠ

1
901

Εκεί στην Πάτρα φαίνεται ότι κάτι πολύ καλό πάει να γίνει. Οι παράγοντες της ομάδας, πλέον, προσπαθούν να οργανώσουν το πόλο όσο καλύτερα μπορούν και αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα πλάνο τριετίας προκειμένου να επανέλθουν σε υψηλά επίπεδα.

Για αυτό τον λόγο έγινε και η αναδιάρθρωση των προπονητών και ο διαχωρισμός σε 2 κομμάτια που φυσικά θα επικοινωνούν μεταξύ τους.

Προπονητής λοιπόν στην ομάδα των ανδρών και υπεύθυνος των νέων και των εφήβων ανέλαβε ο Κώστας Σακκαλής. Ο Κώστας ξαναήταν προπονητής της ανδρικής ομάδας αλλά και των εφήβων, πριν μερικά χρόνια. Μάλιστα υπο τις οδηγίες του, η ομάδα αγωνίστηκε στην Α1. Πέρυσι οδήγησε μέχρι τον Απρίλιο την ΝΕΠ στο πρωτάθλημα της Α2 και στην συνέχεια παραιτήθηκε.

Προπονητής των παίδων και υπεύθυνος όλων των ακαδημιών (παίδες, μίνι παίδες, προμίνι) είναι ο Βασίλης Λαμπάτος που πέρυσι ήταν προπονητής της ομάδας των ανδρών και των νέων.
Ο Θ. Κοντάκος θα είναι ο προπονητής των μίνι παίδων, ενώ τεχνικός διευθυντής, υπεύθυνος και των 2 κομματιών, ανέλαβε ο περσινός προπονητής των εφήβων και παίδων Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Το πλάνο που χαράχτηκε είναι 3ετίας τουλάχιστον και σε αυτό συμπεριλαμβάνει και τους παίκτες του ΝΟΠ που θέλουν να παίξουν στην Α1 φέτος και αυτοί είναι ο Λιμαράκης (τερματοφύλακας) και ο Παπάκος (φουνταριστός). Ο Λιμαράκης έχει προτάσεις από 2-3 ομάδες και είναι πολύ κοντά στον Πανιώνιο, όμως ο ΝΟΠ δεν τον αφήνει ελεύθερο, αλλά τον δίνει δανεικό. Ο Παπάκος επίσης έχει προτάσεις από ομάδες της Αθήνας με πιθανότερη την ένταξή του στον Απόλλωνα Σμύρνης (επίσης δανεικός).

Πολύ καλό πάντως για τον ΝΟΠ αλλά και τα υπόλοιπα ναυταθλητικά σωματεία της Πάτρας, είναι η πολύ καλή πλέον επικοινωνία και συνεννόηση που υπάρχει με την νέα διοίκηση του Πεπανός. Αναμένεται, η επόμενη αγωνιστική χρονιά να κυλήσει πολύ καλύτερα και χωρίς γκρίνιες, κάτι που σημαίνει ότι όλοι θα απορροφηθούν στο έργο που έχουν αναλάβει.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μία απο τα ιδια στον ΝΟΠ. Λυκουδης το 2015: ” σε 3 χρόνια ο ΝΟΠ στην Ευρώπη”. Λαμπάτος το 2016: “Πλάνο τριετίας”. Σακκαλής 2017: ” Νέο Πλάνο τριετίας”… Δεν βλέπουν ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να φύγουν απο την ομάδα;;; πέρυσι 3 ατομα απο ακαδημίες πήγαν Αθηνα με έναν εξ αυτών γιος της “σημαίας” του ΝΟΠ (Μπιτσάκος). Απο την ανδρική ομάδα 4 παίκτες έχουν ήδη κινήσει διαδικασίες να φύγουν. Ωραία πλάνα η διοικηση απο διοίκηση και προπονητές!!!

Comments are closed.