ΠΗΡΕ ΠΕΡΠΙΝΙΑΔΗ Ο ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

0
141

Ο τερματοφύλακας Βασίλης Περπινιάδης είναι η επόμενη μεταγραφή που ανακοίνωσε ο ΓΣ Ηλιούπολης, με τον αθλητή να είναι έτοιμος να συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια του συλλόγου στην Α2 Ανδρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνουμε την ένταξη στο δυναμικό του ΓΣ Ηλιούπολης και στην ανδρική ομάδα μας του τερματοφύλακα Βασίλη Περπινιάδη, μία ακόμη εισήγηση του προπονητή μας κου Γιώργου Σταϊκόπουλου, για την στελέχωση και την ενδυνάμωση της ανδρικής μας ομάδας, σύμφωνα με τους στόχους και την φιλοσοφία μας, ώστε να δίνονται ευκαιρίες σε νεαρούς αθλητές που επιθυμούν να εμβαθύνουν και να γίνουν ακόμη καλύτεροι στο άθλημα, μέσα από την ομάδα μας ως ομάδα.

Βιογραφικό-Παρουσίαση

Τερματοφύλακας-1999

Ξεκίνησε το πόλο σε ηλικία 12 ετών στην ΑΕ Χαϊδαρίου, όπου αγωνίστηκε από το 2011 έως το 2014 στις ομάδες των Μίνι Παίδων, Παίδων και στην Ανδρική και κατόπιν από το 2014 έως το 2018 αγωνίστηκε με τον ΑΟΠ Φαλήρου ως Έφηβος και Νέος Άνδρας, όπου κατέκτησαν 1 αργυρό και 1 χάλκινο μετάλλιο και εντάχθηκε στην ανδρική ομάδα.

-2013-2014, ΑΕ Χαϊδαρίου, Β’ Εθνική κατηγορία.

-2017-2018, ΑΟΠ Φαλήρου, Α1 Εθνική κατηγορία.

-2018-2019, ΝΟ Πατρών, Α2 Εθνική κατηγορία.

Δήλωση Αθλητού

«Είμαι έτοιμος να βάλω τα δυνατά μου και να συμβάλλω όσο μπορώ, στην πορεία της ομάδας στην κατηγορία, με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Βασίλη καλωσόρισες στην ομάδα της Πόλης μας.