ΠΕΤΑΕΙ Η ΕΒΕΛΙΝΑ

0
147

Η Εβελίνα Παπάζογλου αποτελεί μία από τις πιο έμπειρες και ικανές αθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης στην Ελλάδα. Η πρωταθλήτρια των Σκαθαριών Μεταμόρφωσης έχει ήδη συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016 και προετοιμάζεται για την δεύτερη διαδοχική παρουσία της στην μεγαλύτερη διοργάνωση του πλανήτη. Αξιοποίησε την καραντίνα της πανδημίας, υπεβλήθη σε εγχείρηση χοντροπλαστικής γονάτου και σήμερα προσπαθεί να επανέλθει, το συντομότερο δυνατόν, στο νερό. 

Όλα βαίνουν καλώς για την Εβελίνα η οποία έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να υλοποιήσει το όνειρο της και να βρεθεί το καλοκαίρι του 2021 στο Τόκιο, αφού είναι φαβορί στο ντουέτο, μαζί με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, να προκριθούν στην Ολυμπιάδα. Φυσικά η ίδια, μαζί με άλλα 11 κορίτσια που απαρτίζουν την εθνική ομάδα, θα διεκδικήσουν στο προολυμπιακό τουρνουά το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο του 2021, να εξασφαλίσουν την παρθενική συμμετοχή της Ελλάδας στο ομαδικό.

Το πρωί της Παρασκευής 12 Ιουνίου η Εβελίνα επισκέφτηκε τον γιατρό της κύριο Γιώργο Κελάλη, ο οποίος είναι διευθυντής του ορθοπεδικού τμήματος του ομίλου Ευρωκλινικής και με δήλωσή της τον ευχαρίστησε για την στήριξή του.

«Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο γιατρό και πάνω απ’ όλα καλύτερο στήριγμα δίπλα μου τόσα χρόνια», υποστήριξε η Εβελίνα Παπάζογλου.