ΠΑΟ: ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ…

1
766

Η απόφαση του ερασιτέχνη παναθηναϊκού να μην επιτρέψει στο τμήμα υδατοσφαίρισης ανδρών να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενη. Αυτό που είναι πρωτόγνωρο σαν γεγονός, αποτελεί η είδηση ότι όλη η ομάδα του 2020 εγκατέλειψε τον σύλλογο και βρήκε αλλού στέγη.

Η ομάδα που καλείται να οικοδομήσει πλέον ο προπονητής Νίκος Βενετόπουλος (φωτογραφία) θα είναι εντελώς νέα. Όλα θα ξεκινήσουν από το μηδέν.

Οι παίκτες του φετινού Παναθηναϊκού διάλεξαν τον κάτω δρόμο:

Παρασκευόπουλος Νικήτας (Γερμανία Δουλειά)
Ματθαίος Σαλτερής (Πανιώνιος)
Δημητρης Παπαδημητριου (ΑΟΠΦ)
Σταθης Χατζηστεφάνου (Ανογ)
Γιαννης Γκαράνης (ΑΟΠΦ)
Γιαννης Πανταζόπουλος (Εθνικος)
Γιωργος Χριστοφορίδης (ΑΝΟΓ)
Γιωργος Κατσαγούνος (Εθνικος)
Χρηστος Μπιτσάκος (ΓΣΠ)
Μίμης Μοσχοβέλης (ΑΟΠΦ)
Αλέξανδρος Παπαδημητριου (Ηλυσιακός)
Νικος Αθανασίου (Πανιώνιος)
Τζέσι Σμιθ (έφυγε)
Γιάκσα Κοσιτς (έφυγε)
Μαριος Χάλαρης (ερωτηματικό)

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα έχει επηρεάσει αναμφίβολα και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, τα οποία έπαιζαν πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία χρόνια στην ελληνική υδατοσφαίριση. Ο παναθηναϊκός και για πρώτη φορά μετά από έξι ολόκληρα χρόνια δεν κατέκτησε μετάλλιο στις μικρές κατηγορίες. Ήταν δύο φορές τέταρτος και μία φορά έβδομος. Απομένει μόνο το πρωτάθλημα των μίνι παιδών, εκεί όπου η ομάδα του Γιάννη Πρίμπα έχει αρκετές πιθανότητες διάκρισης.

Στόχος του Παναθηναϊκού στην νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι η άνοδος στην Α1 κατηγορία. Ένα έργο καθόλου εύκολο, αφού τα οικονομικά δεδομένα του τμήματος είναι περιορισμένα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.