ΠΑΟ ΠΟΛΟ: ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ;

2
1044

Έντονη ανησυχία και απογοήτευση έχει δημιουργήσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού η διαφαινόμενη απόσυρση του ενδιαφέροντος να αναλάβουν την ομάδα υδατοσφαίρισης του ιστορικού συλλόγου τα αδέλφια Κωνσταντίνος και Ευάγγελος Αργυρόπουλος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι δύο άντρες που αγαπούν και έχουν ως χόμπι το άθλημα, είχαν συμφωνήσει με τους ιθύνοντες του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για να αναλάβουν το τμήμα, αλλά οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών και ο εξαιρετικά έντονος θόρυβος που δημιουργήθηκε, τους απομακρύνει από αυτήν την συνεργασία.

Στον Παναθηναϊκό εκτιμούν ότι το θέμα τελείωσε αρνητικά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κωνσταντίνος και ο Ευάγγελος Αργυρόπουλος που έχουν καταστήσει τον Υδραϊκό πρωταγωνιστή τα τελευταία χρόνια στο χώρο της ελληνικής υδατοσφαίρισης, είχαν σκοπό να τριπλασιάσουν το budget του Παναθηναϊκού, καθιστώντας τον αυτόματα διεκδικητή της δεύτερης θέσης, μαζί με την Βουλιαγμένη και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ήταν μία κίνηση εξαιρετικά σπουδαία για το τριφύλλι.

Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός είχε πέρσι budget 100.000 € για το συγκεκριμένο τμήμα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα παραμείνει επενδυτής της ομάδας του Υδραικού. Κάθε ενέργειά του αφορά το προσωπικό του ενδιαφέρον για τον χώρο και δεν έχει καμμία σχέση με την κορυφαία επιχείρηση με την οποία έχει συνδεθεί οικογενειακά.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και επειδη πηρε εκταση το θεμα αποσυρθηκαν ρε παιδια βρειτε καμοια σοβαρη δικαιολογια να μου λεγατε οτι δε βρηκαν για το α β λογο να το καταλαβω αλλα αυτο δε το πιστευουν ουτε 5χρονα παιδακια, λογικο ενα brade name οπως ο παναθηναικος να τραβαει πανω του τα φωτα της δημοσιοτητας

Comments are closed.