ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ΠΑΙΔΩΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΧΡΗΣ

0
150

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Κολυμβητικό Μίτινγκ «Ακρόπολις» την Κυριακή (19/5), στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, με πολύ καλές επιδόσεις και τον Αλέξανδρο Κάχρη να σημειώνει νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στα 800μ ελεύθερο.

Ο Αλέξανδρος Κάχρης ήταν ο αθλητής που ξεχώρισε, καθώς με χρόνο 8:12.96 στα 800μ ελεύθερο, πέτυχε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία των παίδων. 

Ο Απόστολος Χρήστου επιβεβαίωσε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα 100μ ύπτιο με χρόνο 53.92, ενώ η Χαρά Αγγελάκη στο ίδιο αγώνισμα σημείωσε επίδοση κοντά στο Πανελλήνιο ρεκόρ Κορασίδων Β’, με χρόνο 1:11.66 (1:11.34 το ρεκόρ από την ίδια). Σε καλή κατάσταση βρίσκεται και ο Δημήτρης Νέγρης, καθώς σημείωσε 7:59.33 στα 800μ ελεύθερο και βρέθηκε κοντά στο όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων.

Μετά το τέλος των αγώνων, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Χριστόδουλος Χούμας, ανέφερε: «Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ένα ακόμα μίτινγκ «Ακρόπολις», όπου πάντα επιτυγχάνονται καλές επιδόσεις από τους κολυμβητές, οι οποίοι στοχεύουν σε αυτούς τους αγώνες. Βρισκόμαστε σε περίοδο που οι αθλητές κυνηγούν όρια ή επιβεβαίωσή τους και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα συμπληρωθεί σε δύο με τρεις βδομάδες, καθώς λείπουν αθλητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό και θελουμε να δούμε τους χρόνους τους. Αυτές οι διοργανώσεις είναι απαραίτητες για διακρίσεις και καλούς χρόνους, όμως χρειάζονται περισσότερη ενίσχυση με αθλητές από το εξωτερικό. Πλέον, ετοιμαζόμαστε για την καλοκαιρινή περίοδο με τις διεθνείς διοργανώσεις και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, για να φανεί η πραγματική πορεία της κολύμβησης».

Τα αποτελέσματα ΕΔΩ.