ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ Η ΙΩΑΝΝΙΔΗ

0
158

Με πανελλήνιο ρεκόρ ξεκίνησαν τα “26α Αλεξάνδρεια”, στο Ποσειδώνιο της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Παρασκευής (30/11), όπου η Ευτυχία Ιωαννίδη σημείωσε Πανελλήνιο ρεκόρ στα 400 μεικτή ατομική.

Λίγες ημέρες μετά το Πανελλήνιο ρεκόρ στην Ημερίδα του Βόλου, η κολυμβήτρια της Νίκης Βόλου, Ευτυχία Ιωαννίδη, έσπασε το προσωπικό της ρεκορ, στα 400 μεικτή ατομική, με χρόνο 4:57:42, στις Παγκορασίδες Β’. Το προηγούμενο ρεκόρ το κατείχε η ίδια από τις 12 Νοεμβρίου 2018, με χρόνο 4:58:32.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βαγγέλης Βούλτσος, αναφέρθηκε στην πρώτη μέρα του μίτινγκ της Θεσσαλονίκης: “Η πρώτη μέρα ξεκίνησε πολύ καλά, αν και δεν είχαμε πολλά ρεκόρ, καθώς είναι αρχή ακόμα. Ωστόσο, αρκετοί αθλητές σημείωσαν ατομικά ρεκόρ, λόγο του μεγάλου ανταγωνισμού. Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο και φαίνεται πως υπάρχει αρκετή οργάνωση. Οι επόμενες ημέρες θα είναι καλύτερες και θεωρώ, πως θα υπάρξουν κολυμβητές που θα περάσουν τα όρια πρόκρισης τόσο για το Παγκόσμιο όσο και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων / Νεανίδων του 2019.
.