ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ-ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΖΑΝ Ο ΘΩΜΟΓΛΟΥ

0
90

Τα «26α Αλεξάνδρεια» ολοκληρώθηκαν  σήμερα το απόγευμα με μεγάλη επιτυχία, καθώς την σημειώθηκε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ, ενώ ένας κολυμβητής έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων / Νεανίδων του Καζάν.

Το Μίτινγκ της Θεσσαλονίκης, που έλαβε χώρα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, ολοκληρώθηκε σήμερα και δύο επιδόσεις ήταν αυτές που κέντρισαν το ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης του Άρη, αφού ισοφάρισε το Πανελλήνιο ρεκόρ το πρωί της Κυριακής (2/12), στα 200 πεταλούδα, κατάφερε να το ξεπεράσει, σημειώνοντας καλύτερο χρόνο με 2:07:34, στην κατηγορία των παμπαίδων Α’. Ακόμη μία σημαντική επίδοση ήταν του Σάββα Θώμογλου, επίσης του Άρη, ο οποίος έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων / Νεανίδων του Καζάν, στα 200 πρόσθιο, καθώς σημείωσε χρόνο 2:15:23.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βαγγέλης Βούλτσος, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη διοργάνωση, καθώς και στο επίπεδο των κολυμβητών: «Τα «26α Αλεξάνδρεια» γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, καθώς σημειώθηκαν δύο Πανελλήνια ρεκόρ και ένας αθλητής έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων / Νεανίδων, που θα διεξαχθεί στο Καζάν. Ο ανταγωνισμός ήταν υψηλός και είδαμε πολύ καλές επιδόσεις από τους κολυμβητές. Επόμενο γεγονός είναι το Γκραν Πρι Χριστουγέννων στο Καρπενήσι, όπου αναμένουμε να δούμε ακόμη καλύτερες επιδόσεις».