ΠΑΙΚΤΗΣ? ΟΧΙ ΠΙΑ… ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ? ΝΑΙ

0
1370

Προτάσεις είχε για να συνεχίσει να αγωνίζεται. Μάλιστα η μία ήταν από την γενέτειρά του το Ηράκλειο Κρήτης, τώρα που ο ΟΦΗ ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α1. Ομως πέρασαν τα χρόνια και μια νέα καριέρα ανοίγεται μπροστά του.

Ο λόγος για τον Κώστα Κοκκινάκη ο οποίος ανακοινώθηκε από την Βουλιαγμένη ως ο νέος προπονητής στους μίνι παίδες.

Ο Κώστας είχε μια πολύ μεγάλη καριέρα σαν παίκτης. Αγωνίστηκε στον Εθνικό, τον Παναθηναικό, τον Πανιώνιο και τον Υδραικό. Την καριέρα του την ξεκίνησε από το Ηράκλειο και εκεί τον ανακάλυψαν οι παράγοντες του Εθνικού.
Αγωνίστηκε στην Εθνική ομάδα των ανδρών σε 2 Ολυμπιακούς αγώνες (2008 και 2012) και μάλιστα σε μεγάλη ηλικία (είναι γεννημένος το 1975).

Ο Κοκκινάκης φυσικά δεν έγινε γνωστός στον χώρο του πόλο από το survivor στο οποίο πήρε μέρος φέτος. Ομως αυτή η ηρεμία που τον διέκρινε σε πολύ δύσκολες συνθήκες στους 4 μήνες που έμεινε εκεί, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται μια ομάδα σαν τους μίνι παίδες και ειδικά σε ένα σωματείο που μόνιμα πρωταγωνιστεί.

Πέρυσι και πριν φύγει για τον Αγιο Δομίνικο, ήταν προπονητής στην Βουλιαγμένη, κατέχοντας το πόστο του βοηθού του Σπύρου Μπουλουγουρά στους παίδες. Την θέση του, όταν αποχώρησε ανέλαβε ο Διονύσης Καρούντζος. Η διοίκηση του ΝΟΒ ήταν ευχαριστημένη με τον Κώστα και για αυτό του πρότεινε φέτος να πάρει θέση πρώτου προπονητή σε αγωνιστική ομάδα.

Καλή επιτυχία στον Κώστα στην νέα του προσπάθεια!