“ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟΣ!”

0
174

Ο Ολυμπιακός πήρε μία άνετη νίκη σήμερα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, με 14-8 και με όπλο την πολύ πιεστική άμυνα και το πάθος, ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην αναμέτρηση. 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος ανέφερε:
«Σήμερα ο Ολυμπιακός έδειξε ένα πρόσωπο που αρμόζει στην ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Με πολύ πάθος, εγωισμό, ενέργεια στο παιχνίδι, ήταν πραγματικά ένα παιχνίδι έδρας που δείξαμε κάποια από τα καλά στοιχεία μας. Όσο αναφορά την αντίδραση που βγάλαμε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είμαστε ακόμα μια νέα ομάδα με πολλά καινούργια πρόσωπα, χωρίς να έχουμε δοκιμαστεί σε κάποιο δυνατό φιλικό μέχρι την πρεμιέρα και όλα αυτά σίγουρα έπαιξαν το ρόλο τους για το αρνητικό αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας. Όσο δε μας επηρεάζει το άσχημο αποτέλεσμα της πρεμιέρας, άλλο τόσο δε μας επηρεάζει και η σημερινή νίκη. Δε θεωρώ ότι επειδή νικήσαμε σήμερα πρέπει να εφησυχαστούμε και να πιστέψουμε πως όλα τα παιχνίδια θα είναι έτσι. Η ομάδα χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά, χρειάζεται χρόνο, κάποια από τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν σε ποιόν σύλλογο έχουν έρθει και να ακολουθήσουν τον τρόπο που αγωνιζόμαστε τα τελευταία χρόνια. Δεν κατηγορώ κάποιον απλά είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος που μόλις ήρθε στον Ολυμπιακό το μέγεθός του».

O Kωνσταντίνος Γενηδουνιάς δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr τα εξής:
«Ήδη από το παιχνίδι με την ΑΕΚ όλη η ομάδα ήταν αποφασισμένη να βγάλει αντίδραση και το δείξαμε και σήμερα, παίζοντας ορεξάτοι από την αρχή μέχρι το τέλος. Με την Βουλιαγμένη την περασμένη εβδομάδα παίξαμε παθητικά, χωρίς ενέργεια και πάνω σε αυτό δουλέψαμε όλες αυτές τις μέρες. Δεν ήταν θέμα τακτικής εκείνη η ήττα από την Βουλιαγμένη, αλλά ήταν λόγω της έλλειψης θέλησης και πάθους κάτι που καταφέραμε να δείξουμε σήμερα σε όλο το παιχνίδι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here