Ο ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΝΟΒ?

0
851

Μέχρι χθες, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούσαν, ο Χανιώτης 21χρονος αριστερόχειρας φουνταριστός Μιχάλης Σαρτζετάκης που πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟ και φέτος στον Υδραικό, θα έκλεινε στην ομάδα της Γλυφάδας, η οποία έχει τα προσόντα του Χανιώτη παίκτη σε μεγάλη εκτίμηση.

Τελικά, όπως φαίνεται, η μεταγραφή χάλασε, αφού μπήκε στην μέση η Βουλιαγμένη που έκανε καλύτερη προσφορά στον παίκτη.

Η ομάδα του Λαιμού είναι γνωστό ότι καιρό τώρα ψάχνει τον δεύτερο φουνταριστό. Αρχικά προσπάθησε να πάρει από το Π. Φάληρο τον 18χρονο Κάκκαρη. Οπως φαίνεται, η μεταγραφή μάλλον χάλασε, οπότε οι υπεύθυνοι της Βουλιαγμένης στράφηκαν στην λύση του Σαρτζετάκη.

Ο Μιχάλης Σαρτζετάκης είναι διεθνής με την εθνική νέων ανδρών και 2 χρόνια πριν κατέκτησε την 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας (ήττα στα πέναλτι στον μικρό τελικό με την Ουγγαρία).

Η Βουλιαγμένη πλέον πορεύεται με Χανιώτες στην συγκεκριμένη θέση του φουνταριστού. Ο Σαρτζετάκης θα αποτελέσει το δίδυμο μαζί με τον Σολανάκη.
Να θυμίσω ότι η ομάδα του Λαιμού δείχνει μια τάση προς τους Χανιώτες, όσον αφορά την θέση του φουνταριστού, αφού στο πολύ πρόσφατο παρελθόν αγωνίστηκαν εκεί και οι Βουλγαράκης και Κουλιεράκης.