Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ

0
704

Μεγάλη η Δευτέρα σήμερα για την οικογένεια του Ανδρόγεου Σαμψάκη-Μπακόπουλου, του άτυχου πρωταθλητή Καταδύσεων ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε ατομική προπόνηση στις 25 Σεπτεμβρίου στο γυμναστήριο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας επετεύχθη ο στόχος που είχε θέσει από την πρώτη μέρα του συμβάντος η οικογένεια του αθλητή.

Ο στόχος αφορούσε την ενεργοποίηση όλων των φορέων που ασχολούνται με τον αθλητισμό και φυσικά με το άθλημα των καταδύσεων, για να μπορέσουν να στηρίξουν ηθικά αλλά κυρίως οικονομικά την οικογένεια, που αναζητά την πιο σοβαρή και καλύτερη θεραπεία για το παιδί της.

Αρχικός και μοναδικός στόχος να σηκωθεί ο Ανδρόγεως και να μπορέσει να σταθεί στη ζωή του αρχικά, και μετέπειτα θα δούμε τι θα συμβεί με το άθλημα των καταδύσεων. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο στόχος αυτός επετεύχθη και όλοι οι φορείς έχουν κινητοποιηθεί και μάλιστα τις τελευταίες ημέρες επισκέφθηκαν τον νεαρό αθλητή στο νοσοκομείο ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ, Δημήτρης Σαρακατσάνης, και ο Ταμίας, Ηλίας Ξιάρχος, που μίλησαν με τους γονείς του και τους διαβεβαίωσαν ότι από σήμερα (16/10) θα ξεκινήσουν μια μεγάλη προσπάθεια ενεργοποίησης του κρατικού μηχανισμού ώστε να μπορέσει να στηρίξει οικονομικά, αφού θεωρείται δεδομένη η ηθική συμπαράσταση όλων των φορέων της Πολιτείας, την οικογένεια.

Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρόγεως έχει υποβληθεί σε σειρά κρίσιμων επεμβάσεων στο ΚΑΤ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον του. Άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και αυτός είναι ο νόμος πάνω στον οποίο κινείται η οικογένεια Σαμψάκη.