Ο Μ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΣΤΟ PISINA TROPHY

0
521

Ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική της Α1 των ανδρών και η ψηφοφορία για τους καλύτερους συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον.
Οπως είναι ήδη γνωστό, το πρώτο βραβείο κέρδισε στα κορίτσια η Αλεξάνδρα Ασημάκη που βγήκε η καλύτερη της 1ης φάσης μετά από μεγάλη μάχη με την Ξενάκη.

Μαζί με την Αλεξάνδρα ακόμα ένας φουνταριστός  είναι αυτός που κέρδισε το πρώτο βραβείο στους άνδρες.
Πρόκειται για τον Μάνθο Βουλγαράκη που κυριολεκτικά στο νήμα κέρδισε τον Μοσκόφ του Απόλλωνα και συνεχίζει φυσικά να προηγείται στον πίνακα.
Οι άνδρες που δεν έχουν το περίεργο σύστημα των γυναικών, θα βραβεύονται όπως είναι γνωστό, ανά αγωνιστικές και ανά μήνες. Ηδη λοιπόν ο καλύτερος των μηνών Οκτωβρίου και Νοεμβρίου είναι ο Μάνθος Βουλγαράκης, ο φουνταριστός των Χανίων που με 12.5 βαθμούς υπερίσχυσε του περιφερειακού του Απόλλωνα Μοσκόφ που έφτασε τους 12.

H βράβευση των 2 αθλητών θα γίνει όπως είναι γνωστό, στα Σερμπέτια του Ψυρρή. Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί άμεσα.

Στην 6η αγωνιστική, είχαμε 5 νέες εισόδους στον πίνακα. Οι παίκτες που έχουν ψηφιστεί πλέον είναι 96. Οι 5 νέοι είναι οι Αργυρόπουλος και Νικολαίδης του Ολυμπιακού, ο Παπασηφάκης της Γλυφάδας και οι Γεωργόπουλος και Αλάτσης του ΟΦΗ.

Μόλις 4 ήταν οι παίκτες που ψηφίστηκαν ως οι καλύτεροι των ομάδων τους και από τον προπονητή αλλά και από τον αρχηγό. Πρόκειται για τον Σκουμπάκη της Γλυφάδας, τον Τιγκα του ΠΑΟΚ, τον Φλέγκα του Υδραικού και τον Γρηγοριάδη του Απόλλωνα.
Πάνω από 2 βαθμούς πήραν και οι Τρούλος (Π. Φαλήρου) 2,5 Καρούντζος (Εθνικού) 2, Μπργκούλιαν και Κοτσιαλής (Πανιωνίου και οι 2) από 2,5 και Καραμπέτσος, Πανταζόπουλος και Παπούκας ( και οι 3 της Χίου) από 2.

Από τον Απόλλωνα έχουν ψηφιστεί 8 παίκτες (Μοσκόφ 12), από την Βουλιαγμένη 11 (Βάσιτς 6,5), από την Γλυφάδα 7 (Σκουμπάκης 6), από τον Εθνικό 7 (Καρούντζος 9,5), από τον Ολυμπιακό 9 (Φουντούλης 9,5), από τον ΟΦΗ 6 (Παπανικολάου 6), από το Π. Φάληρο 10 (Τρούλος 7,5), από τον Πανιώνιο 8 (Μπργκούλιαν 9), από τον ΠΑΟΚ 6 (Γαλανίδης 9,5), από τον Υδραικό 8 (Φλέγκας 10), από τα Χανιά 9 (Βουλγαράκης 12,5) και από την Χίο 7 (Καραμπέτσος 8,5).

Οσον αφορά τις θέσεις έχουμε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Εχουν ψηφιστεί συνολικά 16 αμυντικοί με τον Μπργκούλιαν να έχει 9 βαθμούς και να ακολουθεί ο Ομπράντοβιτς με 8,5
Οι περιφερειακοί που έχουν ψηφιστεί είναι 53 με τον Μοσκόφ να είναι στην κορυφή με 12 και να ακολουθεί ο Φουντούλης και ο Καρούντζος με 9,5
Οι τερματοφύλακες είναι συνολικά 13 και πρώτος είναι ο Φλέγκας με 10 και ακολουθεί ο Γαλανίδης με 9,5
Τέλος οι φουνταριστοί που έχουν ψηφιστεί είναι 14 και προηγείται ο Βουλγαράκης με 12,5 ακολουθούμενος από τον Φώσκολο με 6.

Αναλυτικά ο πίνακας είναι ο ακόλουθος: