ΟΦΘ: «ΚΑΘΑΡΗ ΚΛΟΠΗ»

0
487

Λίγη ώρα μετά την ήττα με 14-12 από το Περιστέρι στον τελικό της Α2, ο ΟΦΘ εξαπέλυσε βολές κατά των διαιτητών και του αλυτάρχη της αναμέτρησης, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση:

Α2 ΑΝΔΡΩΝ – Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Μόνο μία λέξη για όσα έγιναν σήμερα στο Περιστέρι: ΝΤΡΟΠΗ!!!

Καθαρή κλοπή του Πρωταθλήματος από την ομάδα του ΟΦΘ!!! Η φιέστα ήταν οργανωμένη από καιρό και δεν μας επέτρεψαν να την χαλάσουμε.

Ας αρχίσουμε από το γεγονός οτι και πάλι οι τελικοί αγώνες έγιναν με απόφαση της ΚΟΕ στην Αθήνα όπως είχαν γίνει και οι δύο όμιλοι ανόδου παρά τα συνεχή αιτήματά μας να γίνουν επιτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Ας συνεχίσουμε με το οτι ο Αλυτάρχης κ. Μιχαηλίδης και οι διαιτητές κκ. Μπιράκης και Δασκαλοπούλου επέτρεψαν στον προπονητή του Περιστερίου κ. Μαρούλη να αλωνίζει στον αγωνιστικό χώρο και στον πάγκο της ομάδας του παρόλο που είχε δεχτεί κόκκινη κάρτα στον προηγούμενο αγώνα της ομάδας του και έπρεπε να βρίσκεται στην κερκίδα.

Ας περάσουμε στο οτι αποβλήθηκαν μέχρι το ημίχρονο με αντικατάσταση ο βασικός μας τερματοφύλακας, οι δύο φουνταριστοί μας, ένας περιφερειακός της πρώτης επτάδας και δέχτηκαν κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητή και ο έφορός μας. Ο ένας παίκτης μας μάλιστα δέχτηκε αντικατάσταση επειδή μιλούσε με τον συμπαίκτη του που θα άλλαζε στην ζώνη αλλαγών και ο βοηθός προπονητή επειδή διαμαρτυρήθηκε για την παρουσία του κ. Μαρούλη στον πάγκο της ομαδας του.

Ας συνεχίσουμε με τα συνεχή ανάποδα σφυρίγματα εναντίον της ομάδας μας που δεν μας άφηναν να εκδηλώσουμε επιθέσεις. Τα συνεχή επιθετικά των αντιπάλων φουνταριστών που είτε δεν σφυριζόταν είτε δινόταν αποβολές εις βάρος μας. Και πόσα άλλα συνεχή ανάποδα σφυρίγματα…

Οι διαιτητές αυτοί είναι είτε ανίκανοι είτε είχαν αποφασίσει από πριν οτι πρέπει να χάσουμε. Σε κάθε περίπτωση είναι επικίνδυνοι για το άθλημα.

Και μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση η ομάδα μας ηττήθηκε με 14-12…!!! Και το κύπελλο κλάπηκε από την ομάδα μας και δόθηκε στο Περιστέρι. Δεν γινόταν αλλιώς…

Ευτυχώς που τον αγώνα παρακολούθησε όλη η Ελλάδα μέσω live streaming και είδε τι έγινε. Για εμάς η ομάδα μας είναι η Πρωταθλήτρια της Α2 για το 2018 και ας της κλέψανε το κύπελλο.