ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

0
200

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το απόγευμα της Κυριακής (4/12), στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, η 1η Ημερίδα Αστεριών Συγχρονισμένης Κολύμβησης απ’ όπου και βγήκαν οι πρώτες προκρίσεις συμμετοχής στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα κατηγοριών και ΟΠΕΝ.

Οι αγώνες έγιναν Σάββατο και Κυριακή (3 και 4 Δεκεμβρίου) και αφορούσαν όλα τα Αστέρια, από το 1 έως το 7.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα της Ημερίδας όλων των Αστεριών μπορείτε να τα δείτε στις ΦΩΤΟ δίπλα στη βασική, στο πάνω μέρος του δημοσιεύματος.

Η τεχνική σύμβουλος Συγχρονισμένης Κολύμβησης της ΚΟΕ Ελένη Κουγιά μας δήλωσε σχετικά: «Η διοργάνωση ήταν απολύτως πετυχημένη και οργανωτικά και αγωνιστικά. Επετεύχθησαν οι πρώτες προκρίσεις και για τα περισσότερα από τα έμπειρα κορίτσια που θα μετάσχουν στην ΟΠΕΝ -και κάποια από αυτά θα συγκροτήσουν τις Εθνικές ομάδες-, αλλά και για τα νεότερα που θα πάνε στα μικρότερα πρωταθλήματα των κατηγοριών. Είναι ευχάριστο ότι είχαμε πολλά μικρά παιδιά, κάτι που δείχνει ότι το άθλημα κερδίζει συνεχώς πόντους. Θα ακολουθήσουν και οι άλλες Ημερίδες σε περιφέρεια, αλλά και στην Αττική για να συμπληρωθεί το παζλ των συμμετοχών για τα πρωταθλήματα σε όλη την Ελλάδα».

koe.org.gr