ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 2016-17 ΣΕ Α1 ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

1
806

Μετά από ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών που είναι διαπιστευμένοι στην ΚΟΕ, για την ανάδειξη των Κορυφαίων στα πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών, περιόδου 2016-17, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Α1 ΑΝΔΡΩΝ

  1. Πολυτιμότερος παίκτης (MVP): Γιάννης Φουντούλης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), 11 ψήφοι

Ακολούθησαν: Γεννηδουνιάς Κώστας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 8, Μυλωνάκης Μανώλης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) και Στελάτος Νίκος (ΥΔΡΑΪΚΟΣ) 2, Αφρουδάκης Χρήστος (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Κολόμβος Χριστόδουλος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Παπαναστασίου Αλέξανδρος (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ) 1

  1. Καλύτερος Τερματοφύλακας: Ζερδεβάς Μανώλης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ) 8 ψήφοι

Ακολούθησαν: Πάβιτς Γιόσιπ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) και Τσαλκάνης Κώστας (ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ) 5, Γαβαλάς Θωμάς (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Γαλανίδης Κώστας (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Καραμπέτσος Φίλιππος (ΠΑΟΚ) και Φλέγκας Κώστας (ΥΔΡΑΪΚΟΣ) 2

  1. Καλύτερος Προπονητής: Μάζης Δημήτρης (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ) 11 ψήφοι

Ακολούθησαν: Βλάχος Θόδωρος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 9, Λούδης Κώστας (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ) 6

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1.Πολυτιμότερη παίκτρια (MVP): Ασημάκη Αλεξάνδρα (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 21 ψήφοι

Ακολούθησαν: Ξενάκη Ελένη (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ) 2, Ελληνιάδη Ελένη (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Πάτρα Μαρία (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ) και Τσουκαλά Χριστίνα (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ) 1

  1. Καλύτερη τερματοφύλακας: Διαμαντοπούλου Χρυσή (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 19 ψήφοι

Ακολούθησε: Κούβδου Έλενα (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ) 7

  1. Καλύτερος Προπονητής: Παυλίδης Χάρης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 16 ψήφοι

Ακολούθησε: Καμμένου Αλεξία (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ) 10

Στη ψηφοφορία πήραν μέρος 26 Αθλητικοί Συντάκτες.

Οι ανωτέρω, θα βραβευτούν από την ΚΟΕ στην Κλήρωση των πρωταθλημάτων Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών περιόδου 2017-18, μαζί με τους πρώτους Σκόρερ των φετινών πρωταθλημάτων.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ: Γιάννης Φουντούλης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 83 γκολ

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Αλεξάνδρα Ασημάκη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 67 γκολ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγχαρητήρια σε όλους τους διακριθέντες και όλες τις διακριθείσες. Να έχουν την υγεία τους και του χρόνου να πάνε ακόμα καλύτερα.

    Επί τη ευκαιρία, όμως, να μου επιτραπεί να υπενθυμίσω την ανάγκη της δραστικής αλλαγής του συστήματος βαθμολόγησης, το οποίο αδικεί εξ’ορισμού κάποιους παίκτες και την προσπάθειά τους. Μια απλή ματιά στα αποτελέσματα είναι αρκετή για του λόγου το αληθές.

    Περισσότερα σε άλλο χώρο. Ίσως μάλιστα θα ήταν καλό να ανοίξετε μια συζήτηση (προτάσεις επισκεπτών κλπ.) πρώτα για το θέμα αυτό, που είναι εντός αρμοδιοτήτων σας, και μετά για την Α1 Γυναικών, τους κανονισμούς της ΔΟΕ κλπ., που οι αρμοδιότητες ανήκουν αλλού και οι προτάσεις ουσιαστικά πάνε στο βρόντο.

Comments are closed.