ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

0
1142

Τις εγγραφές στα τμήματα υποδομών της υδατοσφαίρισης ξεκίνησε ο ΓΝΟ Άρης Νίκαιας. Τα παιδιά που μπορούν να εγγραφούν είναι από 6 ετών και πάνω, ενώ οι προπονήσεις γίνονται στο κολυμβητήριο της περιοχής.

Ο σύλλογος έχει ιδρυθεί το 1973 και το τμήμα υδατοσφαίρισης κάνει σημαντικές προσπάθειες ώστε να αναπτύξει τα τμήματα των υποδομών του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να γνωρίσει την υδατοσφαίριση (water polo) ένα άθλημα με συνεχή παγκόσμια ανάπτυξη, πολύπλευρα οφέλη για το σώμα, το νου και το χαρακτήρα, με πολλές αγωνιστικές εμπειρίες και συγκινήσεις για κάθε αθλητή και αθλήτρια. Ο Άρης Νικαίας, είναι ένα σωματείο που στο παρελθόν είχε πολλές διακρίσεις, με συμμετοχές στην Α1 και ανέδειξε μεγάλους παίχτες που πρωταγωνίστησαν στο άθλημα.Φέτος, ο έχων πολύχρονη εμπειρία, καταξιωμένος προπονητής κύριος Χολίδης Γεώργιος και οι βοηθοί του Καυκούτσος Απόστολος και Κασιούρης Δημοσθένης, με πολύ κέφι και όρεξη για δουλειά, σας προσκαλούν στο κολυμβητήριο του Πλάτωνα στη Νίκαια, να ανακαλύψετε τα μυστικά του water polo και να φτάσει η ομάδα στις διακρίσεις του παρελθόντος.