ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΧΩΡΙΣ ΞΕΝΟΥΣ

0
249

Την Δευτέρα ξεκινά τις προπονήσεις ο Παναθηναϊκός στο πόλο. Περίπου 70 άτομα, μικροί και μεγάλοι, θα βρεθούν στο κολυμβητήριο στο Γουδί και κάτω από τις προπονητικές οδηγίες του Νίκου Βενετόπουλου και των συνεργατών του, θα πραγματοποιήσουν την επανεκκίνηση στο τμήμα υδατοσφαίρισης του τριφυλλιού.

Δεν θα δώσουν το παρόν οι δύο ξένοι του συλλόγου. Ο Αμερικανός Τζεσε Σμίθ (φωτογραφία) και ο Μαυροβούνιος Γιάξα Κόσιτς. Οι δυο πολίστες έφυγαν από την Ελλάδα αρχές Μαρτίου λόγω της πανδημίας και δεν πρόκειται να επιστρέψουν στη χώρα μας.
Ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα χωρίς τους δύο ξένους αθλητές και θα στηριχτεί στους Έλληνες. Πολύ πιθανόν ο Νίκος Βενετόπουλος να χρησιμοποιήσει στην ομάδα και παίκτες από την κατηγορία νέων ανδρών, προκειμένου να διευκολύνει το έργο των συνεργατών του για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουλίου.

Ο Παναθηναϊκός πριν την διακοπή του πρωταθλήματος βρισκόταν σε δεινή βαθμολογική θέση και οι ελπίδες παραμονής του στην Α1 κατηγορία υπήρχαν άλλα ήταν περιορισμένες.

Η νέα προκήρυξη της κολυμβητικής ομοσπονδίας επιτρέπει στους «πράσινους» να παραμείνουν στην μεγάλη κατηγορία του αθλήματος, αφού καμιά ομάδα δεν πρόκειται να υποβιβαστεί, και να προγραμματίσουν την παρουσία τους στην νέα αγωνιστική περίοδο.

Πολύ θετικό για τον Νίκο Βενετόπουλο, τους υπόλοιπους προπονητές του συλλόγου και τον διευθυντή υδατοσφαίρισης κύριο Δημήτρη Σελετόπουλο είναι το γεγονός ότι στο κολυμβητήριο την επόμενη εβδομάδα ο σύλλογος θα έχει στη διάθεση του πολλές διαδρομές και αρκετές ώρες. Ένα γεγονός που θα επιτρέψει στον Παναθηναϊκό να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την συνέχεια, τόσο στο πρωτάθλημα της Α1, όσο και στα πρωταθλήματα των κατηγοριών που αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέσα στο καλοκαίρι.

Pisina.net

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here