Ν.Ο ΙΤΕΑΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΣ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ 7 ΠΑΙΚΤΕΣ

0
259

Ο Ν.Ο Ιτέας ανακοίνωσε την απόκτηση 7 παικτών και τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον τεχνικό, Κωνσταντίνο Μπουρνάζο.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση:

Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας συνεχίζοντας τη δραστηριότητα του, ανανεώνει τη συνεργασία του με τον κο Κων/νο Μπουρνάζο, ως προπονητή και καλωσορίζει στο προπονητικό δυναμικό του, ως βοηθό προπονητή, τον κο Δημήτρη Γιογάκη, για την αθλητική περίοδο 2018-19, στην οποία θα συμμετάσχει στα πρωταθλήματα Β΄ Εθνικής Ανδρών και Παίδων.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας και τον γενικό αρχηγό υδατοσφαίρισης, κο Δημήτρη Τζήμα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση των παρακάτω παιχτών:

1.Μήττας Ιωάννης (Περιφερειακός από Νηρέα Πατρών)
2.Δελαπόρτας Παντελής (Φουνταριστός από Νηρέα Πατρών)
3.Σπανογιάννης Χαρίλαος (Περιφερειακός από Νηρέα Πατρών)
4.Αλαφάκης Ιωάννης (Φουνταριστός από Ν.Ο.Χαλκίδας)
5.Γάτος Παρασκευάς (Αμυντικός από Ν.Ο.Χαλκίδας)
6.Τρίκκας Αντώνης (Τερματοφύλακας από Ν.Ο.Χαλκίδας)

Επίσης, η ομάδα προχώρησε στην απόκτηση του Κεραμειανάκη Κωνσταντίνου (Αμυντικός από Ν.Ο.Χανίων), ο οποίος αγωνίστηκε τα τελευταία δυο χρόνια ως δανεικός στην ομάδα μας.

Τέλος, θέλει να ευχαριστήσει τους Sebastian-Γεώργιο Λειψάκη και Χρήστο Λουιζίδη για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.