ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ: «ΕΨΑΧΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ»

0
185

Η Άννα Ντουντουνάκη κατέλαβε την 5η θέση στον τελικό των 100 μέτρων πεταλούδα και πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ, σημειώνοντας χρόνο 57.67.

Σε δηλώσεις της λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του τελικού, η κολυμβήτρια του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένη και δεν έκρυψε την ικανοποίηση της που κατάφερε να καταρρίψει ξανά το πανελλήνιο ρεκόρ, κατεβαίνοντας τα 58 δευτερόλεπτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Τι άλλο να περιμένω. Το μετάλλιο ήταν πολύ κοντά, αλλά δεν είμαι άπληστη. Ήθελα εδώ και καιρό το 57 και δεν έκανα απλά 57.99, αλλά 57.67 ένας πολύ καλός χρόνος που όσο και να τον περιμένεις δεν μπορείς να το πιστέψεις όταν έρχεται. Πραγματικά τον ήθελα αυτό το χρόνο εδώ και καιρό. Χαίρομαι τόσο πολύ που βγήκε. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον προπονητή μου τον Τάσο Καράμπελα και τον γυμναστή μου τον κο Λάζαρο, τους προπονητές που είναι εδώ και με βοήθησαν και ελπίζω να έχω ανάλογη συνέχεια» τόνισε η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια που αποκάλυψε ότι το πρώτο τηλέφωνο που πήρε ήταν: «Του προπονητή μου, το περιμέναμε αυτό τόσο καιρό, ήταν το πρώτο πράγμα που ήθελα όταν ήρθα εδώ. Πλέον έχω ένα 200άρι και ένα 50άρι ακόμα να κολυμπήσω εδώ στο Ευρωπαϊκό και θα δώσω και εκεί τον καλύτερο μου εαυτό».