ΝΙΚΟΣ ΓΕΜΕΛΟΣ: «ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»

0
402

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 22ο συνεχόμενο και 58ο συνολικά πρωτάθλημα ανοιχτής κατηγορίας στην κολύμβηση, με τους ανθρώπους του να δηλώνουν πως η στήριξη του συλλόγου τους, είναι αυτή που τους δίνει τη δύναμη και το κίνητρο να συνεχίζουν.

Νίκος Γέμελος – Προπονητής Ολυμπιακού

«Όλοι οι αθλητές έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Ο Ολυμπιακός κάνει πολύ καλή και σοβαρή δουλειά επενδύοντας στην κολύμβηση, στηρίζοντας τους αθλητές σε αυτά που ζητούν. Μακάρι να είναι κίνητρο για τα άλλα ερασιτεχνικά σωματεία να πάρουν το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, ώστε να ανέβει το επίπεδο της κολύμβησης».

Για το τι ξεχώρισε από το πρωτάθλημα: «Είναι ένα πρωτάθλημα που διεξάγεται μόλις ένα μήνα πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Οι αθλητές έδειξαν σε καλή κατάσταση. Από τους αθλητές των άλλων συλλόγων ο Γκολομέεβ έδειξε πολύ καλά, ενώ το ίδιο έκανε και ο Απόστολος Χρήστου από τους δικούς μας αθλητές. Ο Χρήστου αποτελεί τη μεγαλύτερη ελπίδα και είμαι χαρούμενος που είναι αθλητής του Ολυμπιακού».

Για το πρώτο πρωτάθλημα χωρίς τον Σπύρο Γιαννιώτη: «Είναι λίγο πίκρα για μένα. Περίμενα το Σπύρο στην απονομή, αλλά συνειδητοποίησα πως δεν είναι εκεί. Πάντα είναι όμως μαζί μας και πάντα βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του».

Για την Κέλλυ Αραούζου: «Οι αθλητές μου έχουν πολύ προπόνηση πάνω τους και δε φοβάμαι το ότι θα πέσει και στα 5 και στα 10 χιλιόμετρα. Πιστεύω πως συνολικά στο OPEN WATER έχουμε ελπίδες για κάτι καλό, το οποίο δε θα συνέβαινε χωρίς τη συμβολή της διοίκησης του ερασιτέχνη Ολυμπιακού».

Κέλλυ Αραούζου – Νικήτρια στα 800μ. Ελεύθερο

«Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στα 5 και στα 10 χιλιόμετρα OPEN WATER του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Τα 5 είναι το καλό μου αγώνισμα, όμως τα 10 είναι το Ολυμπιακό, οπότε δε θα αφήσω καμία κούρσα, ούτε στο ελάχιστο για πολλούς λόγους».

Για το 58ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού: «Αυτό οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά εντός του συλλόγου. Ο Ολυμπιακός έχει τους κορυφαίους αθλητές της κολύμβησης. Είμαι πολλά χρόνια στο σύλλογο και έχουμε αποδείξει τι είμαστε και όποιος το αμφισβητήσει, μπορούμε να το συζητήσουμε από κοντά».

Αντώνης Φωκαΐδης – Νικητής στα 1500 μέτρα Ελεύθερο

«Περίμενα να κερδίσω τα 800 ή τα 1500μ. Ένιωθα καλά σήμερα και άνοιξα το ρυθμό μου μετά τα 1000 μέτρα. Είμαι ικανοποιημένος. Ήταν μια χρονιά δύσκολη για εμένα, μεταβατική».

Για τον Ολυμπιακό και το πρωτάθλημα χωρίς τον Σπύρο Γιαννιώτη: «Μας ικανοποιεί το ότι είμαστε πρώτοι σε όλες τις κατηγορίες. Βέβαια ο Σπύρος λείπει. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε το κενό του. Είμαστε πρωταθλητές και ο σκοπός σε αυτούς τους αγώνες είναι περισσότερο βαθμολογικός».