ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ»

0
136

Η νέα αγωνιστική χρονιά στην κλασσική κολύμβηση έχει ξεκινήσει, με τις ομάδες να βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο προπονητής Αλέξανδρος Νικολόπουλος μίλησε στο pisina.net για τη νέα, ιδιαίτερη χρονιά, λόγω των περίεργων συνθηκών που επικρατούν από τον COVID-19, αλλά και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή:

«Η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει με μία κανονικότητα θα έλεγα, ειδικότερα για τους συλλόγους που εδρεύουν στο ΟΑΚΑ, όπως ο ΟΦΝΙ. Βρήκαμε ένα κολυμβητήριο περιποιημένο και καθαρό. Ο νέος διευθυντής κ. Χαλιορής προχώρησε σε σοβαρές παρεμβάσεις στον χώρο, με κύριο συστατικό την προσβασιμότητα, την ανάπλαση του χώρου και την ανανέωση του τεχνολογικού εξοπλισμού των εγκαταστάσεων. Υπάρχει μεγάλη ελπίδα ότι η φετινή χρονιά θα έχει μία κανονική ροή. Βέβαια δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τη νέα πραγματικότητα που βιώνουμε. Θεωρώ ότι, με ιδιαίτερη προσοχή και ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, θα μπορέσουμε να έχουμε μια καλή κολυμβητική σεζόν. Σημαντική πιστεύω ότι θα είναι και η οικονομική βοήθεια που έχει εξαγγελθεί από την πολιτεία για τους συλλόγους. Ευελπιστώ η κάθε αθλητική δομή να βοηθήσει περαιτέρω τους συλλόγους, με αναδιαμόρφωση των ενοικίων των χωρών που χρησιμοποιούν, έτσι ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν. Αναμένουμε τον αγωνιστικό προγραμματισμό του έτους από την Κολυμβητική Ομοσπονδία, καθώς η πληθώρα των κολυμβητών όλων των αγωνιστικών κατηγοριών έχει ξεκινήσει. Η εφαρμογή του πρωτοκόλλου που ακολούθησε η ΚΟΕ για την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων έδωσε ένα αίσθημα σιγουριάς σε αθλητές, προπονητές και γονείς, δείχνοντας ότι, παρά τις αντίξοες συνθήκες, ο αθλητισμός μπορεί να «λειτουργεί» επαρκώς. Όσον αφορά τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας, θεωρώ ότι έχουνε μπει από νωρίς σε ένα κύκλο προετοιμασίας, ενόψει της νέας χρονιάς. Αν και τα μέχρι τώρα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι δύσκολο να γίνουν, τώρα βλέπουμε ότι αυτό το ισοζύγιο έχει ξεκινήσει και βαραίνει περισσότερο προς την πραγματοποίησή τους. Η διεξαγωγή τους θα είναι με ιδιαίτερες συνθήκες, όπως επίσης θεωρώ ότι θα υπάρξει και καραντίνα πριν την είσοδο των αθλητών στο Ολυμπιακό χωριό. Εύχομαι καλό ξεκίνημα, με υπομονή και επιμονή και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε και αυτή την δυσκολία. Μην ξεχνάμε ότι η ατομική ευθύνη παίζει ακόμα τον σημαντικότερο ρόλο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here