ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ: “ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ”

0
390

Για την ζωή του στην Ιταλία και το καμπιονάτο, μίλησε στην εφημερίδα ΦΩΣ, ο Δημήτρης Νικολαΐδης. Ο άσσος της Μπρέσια, που διαπρέπει στο καμπιονάτο, έκανε επίσης αναφορά στην αναστάτωση που έχει προκαλέσει ο κοροναϊός στην γειτονική χώρα.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την ομάδα και από το περιβάλλον που συνάντησα. Όλοι με αγκάλιασαν κατευθείαν, από τον πρόεδρο, μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο. Αυτό με βοήθησε πολύ για να έχω καλή απόδοση στο Ιταλικό πρωτάθλημα, ένα από τα πιο ανταγωνιστικά της Ευρώπης, στο οποίο αγωνίζονται κορυφαίοι πολίστες. Η Μπρέσια πρωταγωνιστεί και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από την Προ Ρέκο. Το γεγονός πως γίνεται εξαιρετική δουλειά σε όλους τους τομείς με έχει βοηθήσει αρκετά, κάτι που φάνηκε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κουβέιτ, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική μας ομάδα Νέων. Είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον και ελπίζω, με την προσπάθεια και την καλή εικόνα μου, να αποτελέσω και εγώ μέλος της Εθνικής Ανδρών, για να προσφέρω από την πλευρά μου τα μέγιστα».

Ο 20χρονος φουνταριστός αναφέρθηκε, επίσης, στα κρούσματα κοροναϊού που έχουν προκαλέσει αναστάτωση στη γειτονική χώρα: «Δυστυχώς ο ιός χτύπησε γρήγορα την πόρτα της Ιταλίας. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου έχουμε πάρει τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας. Η ομάδα είναι δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και μας προσφέρει τα πάντα. Το κολυμβητήριό μας είναι κλειστό, αλλά η διοίκηση της ομάδα προσπαθεί να βρει λύση. Γίνονται πολλές προσπάθειες και μάλιστα το γυμναστήριο ζήτησε να αδειάσει για να κάνουμε μόνοι μας προπόνηση. Την άλλη βδομάδα που θα ταξιδέψουμε στην Ουγγαρία για τον επαναληπτικό του Euro Cup με την Έγκερ, θα πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας».