ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ: Η ΜΠΡΕΣΙΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ

0
145

Ο Δημήτρης Νικολαΐδης έχει γευτεί τα πάντα σε πολύ μικρή ηλικία. Ο νεαρός υδατοσφαιριστής έχει κατακτήσει τίτλους σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, έχει τιμήσει το σκουφάκι της Εθνικής ομάδας σε ηλικία κάτω των 20 ετών, έχει κερδίσει ένα συμβόλαιο στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου όπου αγωνίζεται με τα χρώματα της ιταλικής Μπρέσια και διεκδικεί μία θέση στην ολυμπιακή όμαδα, εάν με το καλό το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εξασφαλίσει για μία ακόμη φορά την παρουσία του στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Ο θεσσαλονικιός πολίστας βρίσκεται, όπως τόνισε σε δηλώσεις του που φιλοξενήθηκαν στην ιστοσελίδα μας πριν από λίγες ημέρες, στην Θεσσαλονίκη εν καιρώ πανδημίας και αναμένεται να μεταβεί στην Ιταλία σε λίγες ημέρες, όταν θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις με την ομάδα του.

Στην συνέντευξή του μας είχε αποκαλύψει ότι επιθυμία του είναι να τιμήσει το συμβόλαιο που έχει για ένα ακόμη χρόνο με την ιταλική ομάδα και να παραμείνει στα «λιοντάρια» και στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι ειδήσεις των τελευταίων ωρών τον χαροποιούν ακόμη περισσότερο. Ο Άγγελος Βλαχόπουλος, ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπρέσια. Δύο Έλληνες θα βρίσκονται στην ίδια πόλη σε λίγους μήνες.

Ο Άγγελος, όπως υποστηρίζει ο Δημήτρης, εκτός από σπουδαίος παίκτης είναι και αδαμάντινος χαρακτήρας, γεγονός που θα στηρίξει τις προσπάθειες του Δημήτρη. Θυμίζουμε ότι η καταγωγή του Άγγελου Βλαχοπούλου είναι από την συμπρωτεύουσα.

«Ο Άγγελος είναι ένα πολύ καλό παιδί και εξαιρετικός αθλητής. Η παρουσία του στην Μπρέσια θα είναι πολύ καλό και για εμένα διότι θα έχω ένα συναθλητή από την ίδια χώρα και θα περνάμε μαζί ωραίες στιγμές».

Η μετεγγραφή του Βλαχοπούλου στην Μπρέσια φανερώνει, σύμφωνα πάντα με τον Δημήτρη Νικολαΐδη, τους στόχους και τις επιδιώξεις της ιταλικής ομάδος για τη νέα περίοδο. Η Μπρέσια θα διεκδικήσει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ιταλία και στην Ευρώπη, κάτι που ικανοποιεί τους στόχους και τις φιλοδοξίες του νεαρού φουνταριστού.

«Το γεγονός ότι η Μπρέσια έκλεισε τον Άγγελο σημαίνει ότι έχει βάλει πολύ υψηλούς στόχους για την επόμενη χρόνια» τονίζει.

Pisina.net

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here