ΝΕΦΕΛΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ: «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΚΟΥΡΣΑ, ΣΤΟΧΟΣ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ»

0
207

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής Θάλασσας που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 12-13/8, στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας, η Νεφέλη Γιαννοπούλου της ΑΕ Χαϊδαρίου ξεχώρισε στα 10χλμ νέων Γυναικών, με την πρώτη θέση, με χρόνο 2:05:25.752.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέφερε στο pisina.net τα κάτωθι: «Οι αγώνες στο Άστρος ήταν πολύ επιτυχημένοι και μακάρι στους επόμενους αγώνες να έχουμε και περισσότερες συμμετοχές. Η κούρσα ήταν απαιτητική, γιατί είχα να αντιμετωπίσω καλές συναθλήτριες μου. Προτιμώ και μου αρέσει περισσότερο η ανοιχτή θάλασσα, γιατί την βρίσκω πιο ενδιαφέρουσα, μιας και έχει σωματική επαφή, έχει στρατηγική, τακτική και η διαδρομή διαφέρει απο αγώνα σε αγώνα. Για μένα, η ανοιχτή θάλασσα είναι μια πρόκληση, για να ξεπεράσω τον εαυτό μου, αφού κάθε φορά πρέπει να κάνεις την υπέρβαση, λόγω της μεγάλης απόστασης. Σα Νεφέλη, δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο, αλλά θαυμάζω την Ολλανδέζα Sharon Van Rouwendaal, όπως και τον Σπύρο Γιαννιωτη».

Αναφερόμενη στο πως ασχολήθηκε με το άθλημα και τους στοίχους της, η Νεφέλη Γιαννοπούλου δήλωσε: «Ασχολήθηκα με την θάλασσα, επειδή πάντα κολυμπούσα μεγάλες αποστάσεις στην πισίνα. Στο μέλλον θέλω, αρχικά, να βελτιωθώ όσο περισσότερο μπορώ, τόσο στην πισίνα, όσο και στην ανοιχτή θάλασσα και όπως κάθε αθλητής, στόχος μου είναι η συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις και φυσικά όνειρό μου η Ολυμπιάδα».