«ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ»

0
143

Αρκετά ικανοποιημένος από την εμφατική παρουσία του Εθνικού Πειραιώς στον πρώτο ημιτελικό με τη Γλυφάδα ήταν ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Βαμβακάρης. 

Ο έμπειρος προπονητής τόνισε ότι ο «Αυτοκράτορας» έφτασε στη νίκη γιατί έχει μεγαλύτερη ποιότητα και βρήκε εύκολα γκολ μετά το πρώτο οκτάλεπτο, ενώ θέλησε να ευχαριστήσει τις παίκτριες του για το ότι ήταν απόλυτα συγκεντρωμένες, δίνοντας παράλληλα σύνθημα νίκης για τον επαναληπτικό στο «Α. Δημητρόπουλος» την Πέμπτη στις 20:30.

Ο Κώστας Βαμβακάρης ανέφερε στο ethnikoswomenwaterpolo.gr: 

«Αρχίσαμε νωχελικά και κάναμε αρκετά λάθη στην άμυνα. Φάνηκε ότι ευθυνόταν η τερματοφύλακας μας για τα ψηλοκρεμαστά σουτ, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι αυτή διότι παίζουμε με πλευρές και όταν τα μπλοκ δεν είναι σωστά ο τερματοφύλακας προσπαθεί να καλύψει το λάθος. Ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό. Έπειτα, αλλάξαμε την άμυνα μας και το σκορ πήρε αυτές τις διαστάσεις. Δεν θεωρώ ότι η διαφορά μας με τον ΑΝΟΓ είναι τόσο μεγάλη, όσο έδειξε στον πρώτο μικρό τελικό. Η Γλυφάδα πάλεψε και ήταν ανταγωνιστική για 2,5 οκτάλεπτα, ωστόσο από εκεί και πέρα μέτρησε η ποιότητα των παικτριών μας. 

Βάλαμε εύκολα γκολ στην κόντρα και ανέβηκε η ψυχολογία μας. Το παιχνίδι της Πέμπτης (20:30) θα είναι τελείως διαφορετικό. Η Γλυφάδα δεν έχει να χάσει κάτι. Το ίδιο θέλουμε και οι δύο ομάδες. Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι για να δείξουμε θετικά στοιχεία. 

Δεν θα αλλάξω πολλά μέχρι το παιχνίδι της Πέμπτης. Η ομάδα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη στο στόχο της. Τον τελευταίο ενάμιση μήνα δουλέψαμε κάποια στοιχεία στην άμυνά μας. Στο πρώτο παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη παίξαμε πάρα πολύ καλά, όμως στο δεύτερο δεν μπήκαμε ποτέ στον αγώνα. 

Θεωρώ ότι είμαστε σε ετοιμότητα και αν προκριθούμε στην Ευρώπη θα έχουμε μέλλον, απλώς σίγουρα θα χρειαστεί ενίσχυση εάν θέλουμε να είμαστε πιο κοντά στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη του χρόνου. 

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τις παίκτριες μου, γιατί παρόλο τα εξωαγωνιστικά θέματα που έχουμε, όπως όλες οι ομάδες, έμειναν συγκεντρωμένες. Έχω εμπιστοσύνη σε όλες τις παίκτριες και πιστεύω ότι θα δώσουν το 100% την Πέμπτη για να τελειώσουμε τη σειρά»! 

Πηγή: www.ethnikoswomenwaterpolo.gr