“ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ”

0
40

Μετά το θετικό αποτέλεσμα (11-11) στην δύσκολη έδρα της Μπαρτσελόνετα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στο Champions League, υποδεχόμενος σήμερα τη Γιουγκ (18:30) στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της φάσης των ομίλων. Οι Πειραιώτες  που παραμένουν αήττητοι και βρίσκονται στην κορυφή του Α’ Ομίλου με 16 βαθμούς, φιλοξενούν την κροατική ομάδα η οποία ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 15 βαθμούς. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θοδωρής Βλάχος: «Στο τελευταίο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της χρονιάς υποδεχόμαστε στον Πειραιά ένα κορυφαία ευρωπαϊκό club, τη Γιουγκ, μια ομάδα που έχουμε παρόμοια πορεία τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας και να τελειώσουμε με νίκη τον πρώτο γύρο του Len Champions League για τo 2019».

Mάρο Γιόκοβιτς: «Η Γιουγκ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Τα πάει πολύ καλά στη σεζόν μέχρι στιγμής και είμαι σίγουρος ότι θα έρθει στην έδρα μας για τη νίκη. Έκαναν εξαιρετικά παιχνίδι κόντρα στην ομάδα από το Καζάν, τη Σπαντάου και τη Ζόλνοκ. Η Γιουγκ είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, πολύ καλή στην τακτική προετοιμασία και είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Ωστόσο από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα, απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο έρχεται στο σπίτι μας. Ήδη έχουμε κερδίσει σημαντικούς βαθμούς τόσο στη Βαρκελώνη όσο και στο Σόλνοκ και αν κερδίσουμε κόντρα στη Γιουγκ σίγουρα θα έχουμε κάνει ένα τεράστιο βήμα μπροστά».