“ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ”

0
614

Η ομάδα του ΟΥΚ Βόλου ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις,ς με την συμμετοχή της στην τελική φάση του πρωταθλήματος Παίδων, όπου κατέκτησε την 7η θέση.

Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Κόφφας, μίλησε αποκλειστικά στο pisina.net για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, η οποία τους άφησε μια πικρία, αφού πίστευαν σε μια καλύτερη θέση.

“Θέλαμε ένα καλύτερο αποτελεσμα από την έβδομη θέση που κατακτήσαμε στο πρωτάθλημα. Το πιστεύαμε και είχαμε προσπαθήσει πολύ. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θεωρούμε ότι είναι αποτυχημένη η χρονιά. Απλά ήρθε ο καιρός να στοχεύσουμε πιο ψηλά. Πρέπει να ξεφύγουμε από τις αξιοπρεπείς εμφανίσεις και να περάσουμε στα αποτελέσματα. Δείξαμε καλά στοιχεία, αλλά θέλαμε να κάνουμε το παραπάνω βήμα”.

Αναφορικά με το επίπεδο του πρωταθλήματος υποστηριξε: “Το επίπεδο του πρωταθλήματος, θεωρώ ότι κάθε χρόνο είναι και υψηλότερο, απόρροια της καλής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες σε ολόκληρη την χώρα. Άλλες ομάδες στηρίχθηκαν περισσότερο στο ατομικό ταλέντο και άλλες στο σύνολο. Ο τελικός και ο μικρός τελικός, όπως και οι ημιτελικοί ήταν σπουδαία παιχνίδια και είναι άξιες συγχαρητηρίων και οι 4 ομάδες που αγωνίστηκαν σε αυτά τα παιχνίδια”.

Τέλος ο τεχνικός της ομάδας παίδων του ΟΥΚ, αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας, αλλά και στις ημέρες ξεκούρασης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. “Στην καραντίνα δουλέψαμε όσο μπορέσαμε ατομικά, αλλά και διαδυκτιακα, ενώ μεγάλο βάρος ρίξαμε στο ψυχολογικό κομμάτι και στο να κρατήσουμε τα παιδιά όσο μπορούμε κοντά στην ομάδα, να μην βγει όσο γίνεται από την καθημερινότητα τους η υδατοσφαίριση και ο αθλητισμός γενικότερα. Τώρα θα ξεκουραστούμε για 2-3 εβδομάδες, για να γυρίσουμε στις πισίνες και να προσαρμοστούμε όσο γίνεται ευκολότερα στις καινούργιες συνθήκες και στα μέτρα που θα έχουμε”.