ΜΠΟΥΣΛΙΕ: «ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»

0
514

Ο Άντρο Μπούσλιε χαρακτήρισε την τριετία του στον Ολυμπιακό από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του.

Ο πρώην πολίστας του Ολυμπιακού, που γύρισε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μλάντοστ, παραχώρησε συνέντευξη στο «sportklub.hr». Κάνοντας ξεχωριστή αναφορά για το διάστημα που φόρεσε το ερυθρόλευκο σκουφάκι του Θρύλου.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για την πιο ωραία περιοχή που έχει ζήσει, κατά τη διάρκεια της καριέρας του, απάντησε: «Αγωνίστηκα στην Γιούγκ, την Ποσίλιπο, τον Ολυμπιακό, την Προ Ρέκο. Απόλαυσα από κάθε άποψη τα τρία χρόνια στην Αθήνα. Με τον Ολυμπιακό κατακτήσαμε και το LEN Champions League, μέσα στην έδρα της Ρέκο. Ήταν το καλύτερο διάστημα για εμένα, μαζί με την εποχή που ήμουν στο Ντουμπρόβνικ».

Όσον αφορά στην επόμενη ερώτηση, εάν θα ζούσε σε κάποια άλλη πόλη σαν το Ντουμπρόβνικ για να παίξει πόλο, ήταν ξεκάθαρος: «Το Ντουμπρόβνικ είναι ξεχωριστό μέρος. Αλλά θα ήθελα να πω ότι ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα, ξεπερνά τα όρια του αθλητισμού. Ο κόσμος του είναι εκπληκτικός. Ακολουθούν παντού την ομάδα τους, δημιουργώντας φοβερή ατμόσφαιρα με τις φωνές τους σε κάθε αναμέτρηση. Πηγαίναμε να αγωνιστούμε σε εκτός έδρας ματς για το Champions League και μας ακολουθούσαν παντού οι οπαδοί μας. Είναι κάτι τρομερό!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here