“ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ 4ΑΔΑ”

0
306

Η Ναυσικά Μπαλάτσα αποτελεί ένα από τα βασικά «όπλα» της ΝΕΠ τα τελευταία χρόνια. Η νεαρή πολίστρια, η οποία ξεπέρασε πρόσφατα έναν τραυματισμό στο χέρι (της στοίχισε την συμμετοχή της στους αγώνες με Ρέθυμνο και Νηρέα Χαλανδρίου στην Πάτρα), επέστρεψε ξανά στις πισίνες και ετοιμάζεται, πλέον, μαζί με όλη τη ΝΕΠ για τα παιχνίδια της β΄ φάσης του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο.

Ας δούμε τι δήλωσε η Ν. Μπαλάτσα για τη μέχρι τώρα πορεία των «δελφινιών», αλλά και για την συνέχεια της Α1:

– «Κάνοντας έναν απολογισμό για την α΄ φάση του πρωταθλήματος, θεωρώ ότι είχαμε πολλές καλές στιγμές στα μέχρι τώρα παιχνίδια μας, βγάζοντας ωραίες φάσεις και παίζοντας όμορφο πόλο, με αποτέλεσμα να έρθει αυτό το 5 στα 6. Ωστόσο κάναμε και αρκετά λάθη, όπως π.χ. στο τελευταίο μας παιχνίδι στην Κρήτη με το Ρέθυμνο. Δεν πήγαμε καλά σε αυτόν τον αγώνα, καθώς δεν μπήκαμε εξ αρχής όπως θα έπρεπε μέσα στην πισίνα, κυρίως σε ό,τι αφορά την άμυνα. Θεωρώ πως αν βρούμε τους ρυθμούς μας στην άμυνα και συνεργαστούμε λίγο καλύτερα, θα πάμε πολύ καλά και στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος».

– «Σε ό,τι αφορά το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, είμαι πολύ ευχαριστημένη. Οποιο πρόβλημα προκύψει λύνεται κατευθείαν. Η συνεργασία με τον προπονητή μου, Δημήτρη Μπιτσάκο είναι εξαιρετική. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη. Εχω ξαναπεί πως δεν μας μαθαίνει απλά πως να παίζουμε πόλο, αλλά και μας δίνει ταυτόχρονα μαθήματα σωστής συμπεριφοράς, εντός και εκτός νερού. Πραγματικά χαίρομαι που ανήκω σε αυτήν την ομάδα».

– «Στην β΄ φάση είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν δύσκολα παιχνίδια. Ο Εθνικός και η Γλυφάδα είναι δυνατές ομάδες, ενώ το Ρέθυμνο μας ξέρει και το ξέρουμε πλέον πολύ καλά. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Πιστεύω πως θα προκριθεί όποιος δείξει από την αρχή ότι το θέλει περισσότερο και θα παλέψει γι΄ αυτό. Στόχος μας, λοιπόν, είναι να δείξουμε πόσο το θέλουμε και να παλέψουμε με νύχια και με δόντια για να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα και – γιατί όχι – να μπούμε στην 4άδα. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και φυσικά στον προπονητή μας και θεωρώ πως φέτος θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε ακόμη και μια θέση μέσα στην πρώτη 4άδα».

* Η Ναυσικά Μπαλάτσα διακρίνεται δεξιά στην φωτογραφία με την αδερφή της, Μαρία.