ΜΑΛΑΚΑΤΕΣ: “ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΕΡΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ”

2
365

Στα δύο τελευταία διοικητικά συμβούλια του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, συζητήθηκε η πιθανότητα παραίτησης από την Α1 και συμμετοχή της ομάδας στην Α2 Ανδρών.

Μάλιστα, ο πρόεδρος Τάκης Μαλακατές το επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην «ΕΡΑ Σπορ». Μεταξύ άλλων τόνισε πως σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν σκέψεις δήλωσης συμμετοχής στην Α2 ο κ. Μαλακατές απάντησε: «Δυστυχώς είναι αλήθεια. Λέω δυστυχώς διότι δεν μου αρέσει η ιδέα, όπως και σε κανέναν, να σκεφτόμαστε το αν θα πρέπει να μείνουμε στην Α1 και να προσπαθήσουμε να σταθούμε στην κατηγορία ή να πάμε στην Α2. Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση.

Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να ιεραρχήσουμε τους στόχους μας. Στη δεδομένη χρονική στιγμή είναι δύσκολο να στηριχθεί με ένα πολύ μεγαλυτερο μπάτζετ ένα τμήμα που απλά θα πάλευε, διότι και με τα διπλά ποσά από αυτά που εχουμε αποφασίσει πάλι θα… χαροπάλευε.

Είναι δύσκολο να στερήσουμε τα χρήματα αυτά από ένα άλλο τμήμα που θα έχει στόχο τον τίτλο και ίσως να μην μπορούσε να τον διεκδικήσει αν τα δίναμε στο πόλο. Ναι μεν δεν το θέλουμε, αλλά οφείλουμε να ιεραρχήσουμε τους στόχους μας για να κάνουμε πρωταθλητισμό όπου μπορούμε».

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που είχε δημοσιοποιήσει η προηγούμενη διοίκηση, υπολόγιζαν γύρω στις 340.000 ευρώ να μπουν από τις ακαδημίες της κολύμβησης το 2020.
    Λοιπον δεν νομιζετε οτι οι καρεκλοκενταυροι πρεπει να δωσουν καποια εξηγηση για το που πηγαινουν τα λεφτα και

    να εξηγησουν γιατι δεν τα αποδιδουν στο ΑΥΤΑΡΚΕΣ τμημα του υγρου στιβου και παραμυθιαζουν τους οπαδους οτι απο αναγκη θα υποβιβασουν την ομαδα

Comments are closed.