ΛΟΡΑΝΤΟΣ ΜΕ ΡΟΥΜΠΕΣΗ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΑΚΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

8
920

Με αποκλειστικό γνώμονα, να μη χαθεί η τελευταία ευκαιρία πρόκρισης της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Πρόεδρος Δημήτρης Διαθεσόπουλος και το Δ.Σ της ΚΟΕ, αφού αποδέχθηκαν την παραίτηση του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Μορφέση, ανέθεσαν καθήκοντα Ομοσπονδιακού τεχνικού για το Προολυμπιακό τουρνουά (Τεργέστη, 8-15 Μαρτίου), στον ήδη Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής μας ομάδας Νέων ανδρών και πρόσφατα Παγκόσμιας πρωταθλήτριας, τον περασμένο Δεκέμβριο στο Κουβέιτ, Τεό Λοράντο.

Αποδέχθηκαν επίσης, την πρόταση του ιδίου, να έχει ως συνεργάτιδες του στην Εθνική ομάδα των Γυναικών, τις πρώην διεθνείς μας Αντιγόνη Ρουμπέση (Αργυρή Ολυμπιονίκη μας το 2004. Παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2011 και αρχηγό της) και Φιλιώ Μανωλιουδάκη (Παγκόσμια πρωταθλήτρια μας το 2011).

Σ’ ότι αφορά τον Γιώργο Μορφέση, τον οποίο η ΚΟΕ ευχαριστησε για την πολύτιμη και σημαντική προσφορά του έως τώρα, παραμένει στο δυναμικό της, σε ρόλο που θα συμφωνηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΛΎ ΔΎΣΚΟΛΟ. ΟΙ ΑΝΤΊΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΊΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΣΕ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΦΆΣΗ.
    🤞

  2. ΔΕΝ ΕΊΠΕ ΚΑΝΕΊΣ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΕΎΚΟΛΟ… ΑΛΛΆ ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΚΌ.

  3. Συμφωνώ πως τόσο η Ρουμπεση όσο και η Μανωλιουδακη γνωρίζουν πολύ καλά την ψυχολογία της γυναικείας ομάδας. Πολύ καλές επιλογές.

  4. αναφορικά με τις” κοπέλες” στο Team..
    έχουν τόσες παραστάσεις απ το υψηλό επίπεδο που μόνο να δώσουν μπορούν..
    Ο Τεο τελικά είναι το στοίχημα ή τα 2 κορίτσια??

Comments are closed.