ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΥΔΗΣ: «ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Α1»

0
314

Για την άνοδο του ΓΣ Περιστερίου στην Α1 ανδρών, μίλησε μετά τον αγώνα με τον ΟΥΚ στο pisina.net, ο προπονητής της ομάδας Κώστας Λούδης.

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για την σημερινή νίκη και την επισφράγιση της ανόδου στην Α1. Από την αρχή της χρονιάς είχαμε θέσει ως στόχο την άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μάλιστα να το καταφέρουμε ανίκητοι. Η ομάδα μας έδειξε τις δυνατότητες της τόσο στην Α2, όσο και στους αγώνες κυπέλλου που χρειάστηκε να παίξει και θεωρώ πως δίκαια καταφέραμε να ανέβουμε κατηγορία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες της ομάδας μου, τους πραγματικούς πρωταγωνιστές που από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα, έδειξαν μεγάλο επαγγελματισμό. Ευχαριστώ επίσης την διοίκηση της ομάδας και τον πρόεδρο τον Φίλιππο Κώτση, ο οποίος προσέφερε τα μέγιστα σε όλους μας. Αγαπάει πάρα πολύ τον ΓΣ Περιστερίου και έχει όραμα. Ευχαριστώ επίσης τον μάνατζερ τον Χρήστο Μπετχαβά, τους εφόρους μας και όσους συντέλεσαν σε αυτή την επιτυχία. Πλέον αποκλειστικός στόχος της ομάδας μας είναι η παραμονή στην Α1, κάτι που θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, καθώς γνωρίζουμε πως θα πέσουν 4 ομάδες στην Α2, αλλά θέλω να πιστεύω πως με την ομάδα που έχουμε «χτίσει» φέτος και με την βοήθεια σημαντικών προσθηκών που θα πραγματοποιήσουμε, δεν θα βρεθούμε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των play out».

Ο Κώστας Λούδης αναφέρθηκε και για τον αγώνα του Σαββάτου 11/07, κόντρα στην ΑΕΚ για τον τίτλο του πρωταθλητή. «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικό για το άθλημα, μια ομάδα με το brandname της ΑΕΚ, να βρίσκεται του χρόνου στην πρώτη κατηγορία. Το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι κρίμα που δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα θεατές. Πιστεύω πως αν δεν υπήρχαν τα περιοριστικά μέτρα θα είχε πάρα πολλούς φίλους του Περιστερίου αλλά και της ΑΕΚ στο κολυμβητήριο. Η ΑΕΚ διαθέτει πολύ έμπειρους παίκτες, πολύ πιο έμπειρους από τους δικούς μας. Θεωρώ όμως πως η ομάδα μας θα τα καταφέρει και σε αυτόν τον αγώνα και θα στεφθεί πρωταθλήτρια στην Α2».

Ειδική μνεία έκανε και για τον κουμπάρο του Κωνσταντίνο Δάνδολο (έχει βαφτίσει την κόρη του Αναστασία): «Ο Κωνσταντίνος Δάνδολος έχει προσπαθήσει πάρα πολύ για την ΑΕΚ και έχει δώσει μια προσωπική μάχη να την φτάσει ψηλά. Τον Κωνσταντίνο οι περισσότεροι τον έχουν συνυφασμένο με τις επιχειρήσεις του, αλλά ας μην ξεχνάμε πως αν και θεωρείται άπειρος σαν προπονητής, σαν αθλητής έχει παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο, τόσο σε συλλογικό όσο και με την Εθνική ομάδα και νομίζω πως δικαιώθηκε. Η χαρά μου είναι διπλή σήμερα!».

Τέλος ο προπονητής του Περιστερίου μίλησε και για το νέο πρωτάθλημα της Α1: «Το φετινό θα είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αφού χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ακόμη κάτι, θα υπάρχουν πολλές μετακινήσεις παικτών. Εύχομαι να είναι ανταγωνιστικό και χωρίς τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε φέτος. Φυσικά στο μυαλό μας πάντα θα πρέπει να έχουμε και την Εθνική ομάδα, η οποία έχει μπροστά της το Προολυμπιακό τουρνουά».