ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΥ: ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ

0
93

Αναχωρεί αύριο, Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, για την Βαρκελώνη η αποστολή της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του ιστορικού Πανιωνίου. Στην καταλανική πρωτεύουσα η κυανέρυθροι θα πάρουν μέρος στους αγώνες του ευρωπαϊκού κυπέλλου, διεκδικώντας την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού Απέναντι σε σημαντικές ομάδες, όπως είναι ισπανική Μπαρτσελόνα που φιλοξενεί τους αγώνες, η ουγγρική Βαζούτας και η γαλλική Τουρκουάν.

Ο προπονητής Κώστας Δήμου δίνει την ευκαιρία σε 16 αθλητές να πάρουν μέρος στην αποστολή, εκτιμώντας ότι αποτελεί ένα τεράστιο κίνητρο για όλη την οικογένεια του Πανιωνίου η συμμετοχή σε αυτή τη διοργάνωση.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου και όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο ρόλος της ελληνικής ομάδας είναι εξαιρετικά δύσκολος.

Το πρόγραμμα του Πανιώνιου είναι:

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου:
Πανιώνιος – Βαζούτας 17.00

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου:
Πανιώνιος – Τουρκουάν 19.00

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου:
Μπαρτσελόνα – Πανιώνιος 12.00

Η 16 Υδατοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν την αποστολή είναι οι Λιμαράκης, Δήμου, Καλαϊτζής, Αρτέρης, Καπετανάκης, Σπούνερ, Μπραϊμης, Αλεξίου, Γαβαλάς, Σπυρόπουλος, Μπουζαλάς, Νταλάπας, Μπαρακάτ, Ζουρίδης, Μοσχοβέλης και Κούκουνας.

Ο προπονητής Κώστας Δήμου εκτιμά ότι η ομάδα του θα διεκδικήσει στο βαθμό που της αναλογεί την πρόκριση και τονίζει ότι ο Πανιώνιος θα βγει κερδισμένος από αυτή τη συμμετοχή ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

«Αποτελεί πρόκληση για τους παίκτες μου και ένα τεράστιο κίνητρο η συμμετοχή σε αυτούς τους αγώνες. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που παίρνουμε στην Βαρκελώνη όλα τα παιδιά που έχουμε στη διάθεσή μας. Στις 15 αυτές οι μέρες προπονήσεων εν καιρώ καραντίνας όλοι οι Υδατοσφαιριστές επέδειξαν υψηλό ζήλο και έχουν μεγάλη ανυπομονησία για να πάρουν μέρος στην διοργάνωση. Είμαστε αισιόδοξοι και θα δώσουμε το 100% Των δυνάμεων μας για να εκπροσωπήσουμε με αξιοπρέπεια τον σύλλογο και την ελληνική υδατοσφαίριση. Το έργο μας είναι εξαιρετικά δύσκολο και έχουμε το γνώθι σ’ αυτόν. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Θα είμαστε όμως κερδισμένοι ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων» τόνισε στην ιστοσελίδα μας ο προπονητής του Πανιωνίου.