ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ»

0
481

Στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας αφίχθη πριν από λίγη ώρα η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Εφήβων, όπου θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της συγκεκριμένης κατηγορίας, αρχής γενομένης από μεθαύριο και το παιχνίδι με την Ουγγαρία.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Δημήτρης Κραβαρίτης, σε δηλώσεις που παραχώρησε λίγο μετά την άφιξη της ελληνικής αποστολής, σημείωσε ότι η ομάδα θα προχωρήσει βήμα-βήμα, ενώ ξεκαθάρισε ότι αρχικός στόχος αποτελεί η κατάληψη της πρωτιάς του ομίλου, που συνεπάγεται και την απευθείας πρόκριση στους «8».

«Έχουμε φτάσει εδώ και λίγη ώρα στην Ουγγαρία και ξεκινήσαμε τις προπονήσεις. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν οκτώ-εννέα ομάδες οι οποίες βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο, μεταξύ των οποίων και εμείς και αυτές θα διεκδικήσουν από μια θέση στα προημιτελικά. Πριν 15 ημέρες, στο Κόμεν Καπ, είδαμε και την ομάδα των ΗΠΑ ιδιαίτερα δυνατή και ο συναγωνισμός αναμένεται αρκετά μεγάλος».

Όσον αφορά τους στόχους του εθνικού μας συγκροτήματος, ο κ. Κραβαρίτης υπογράμμισε: «Στον όμιλό μας έχουμε την Ρωσία και την Ουγγαρία από θεωρητικά πιο ισχυρές ομάδες. Μάλιστα, οι Ούγγροι είναι και διοργανωτές και θα έχουν την έδρα και τον κόσμο στο πλευρό τους. Αρχικός στόχος είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου, αλλιώς θα χρειαστεί να δώσουμε ένα δύσκολο χιαστί παιχνίδι για την οκτάδα. Θα πορευτούμε βήμα-βήμα, είμαστε έτοιμοι 100% και έχουμε δουλέψει σκληρά».